..: PF 2007 :..

Praha - Vážení čtenáři, dovolte mi, prosím, vás u příležitosti konce roku ještě jednou oslovit se zdravicí.

Zkoušel jsem sestavit, co se letos všechno u nás posunulo. I když to jistě není všechno, tak posuďte sami: získali jsme zpět ohroženou samostatnost a nezávislost, založili jsme občanské sdružení, vydali jsme kalendář (a už víme, že jsme nezkrachovali), obsloužili jsme více než stovku klientů v nově zřízeném eshopu, překonali všechny rekordy v návštěvnosti, získali důvěru nejen tiskového oddělení Českých drah a nové tváře do řady projektů (řazení, fotogalerie a další).

Jsem rád, že jste přitom byli a jste s námi. V nejbližší době chystáme několik překvapení, možná si vzpomenete na anketku. Pokud se na některém z nich chcete podílet, ozvěte se.

Děkujeme všem za zaslaná PF, nesmírně nás potěšila. Budeme rádi, pokud je i letos předáte do sbírky na stránkách JRtrain.

Ať se vám v následujícím roce vše daří, ať vás vlaky vozí vždy včas a na správné místo, ať se vám ukazují ve správném světle ... a semtam se zastavte, budeme se snažit mít pro vás i nadále otevřeno.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 30.12.2006 (0:06)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


29.12.2006 (22:54)  
Všetko dobré a držím palce, aby ste čoskoro predbehli istého patologického bloggera presvedčeného o svojej zvrchovanej múdrosti, ktorý v tejto chvíli zaberá priečku pred ŽelPage. Vďaka za celý minulý rok a nech sa darí!
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
29.12.2006 (17:51)  
Ať se Vám v novém roce daří udržovat a rozšiřovat komunitu stálých čtenářů a ať vás nepřejde nadšení! Přeju milion UIP měsíčně, šikovné fotografy, pilné přizpěvatele a kultivované diskutéry! PF 2007
registrovaný uživatel Crozz  mail  
29.12.2006 (17:10)  
preju vam vse nejlepsi do noveho roku,diky za vase nej stranky s zeleznicni tematikou :-)
29.12.2006 (16:37)  
Děkuju adminům, spolupracovníkům, fotografům, fandům a všem nadšencům za tuto skvělou stránku, kterou brouzdám dobrých osm měsíců a dále děkuju za ty vlaky, doufám, že budou jezdit včas. A tak připojuju i svůj hlas k tomuto blahopřání.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko