..: 100 zákazníků v eShopu :..

kalendářPraha - V uplynulém týdnu jsme v eShopu odbavili 100. zákazníka. Těší nás, že se tato před čtvrt rokem spuštěná forma podpory našeho serveru stala zatím nejúspěšnějším projektem vůbec. Kromě kalendářů se velké oblibě těší především tričko s logem a adresou ŽelPage, sbírky naskenovaných historických jízdních řádů ČSD (a jejich předchůdců), které pro eShop připravili David Lipovčan a Aleš Drobný, ale i aktualizovaný Atlas drah Zdeňka Hudce a produkty slovenských partnerů z VLAKY.NET (DVD) a KHT Zvolen (Pomaranče pod Pustým hradom).

Kalendář

Když jsme počátkem září vydali kalendář, sami jsme neměli jistotu, jestli to zároveň není poslední počin. Děkujeme všem, kteří nás v tom nenechali. Dnes jsou čryři z pěti kalendářů již připravené sloužit svým majitelům celý příští rok. Pokud vy ten svůj ještě nemáte, můžete ho pořídit v našem eShopu nebo na Slovensku u VLAKY.NET. Osobně si můžete kalendář zakoupit v prodejnách firmy Pragomodel nebo u dalších prodejců a členů sdružení.

Vánoční nákupy

Chtěli bychom požádat, abyste do objednávek uváděli, že je potřebujete dodat do vánoc. Uděláme vše proto, aby takové zásilky byly odeslány nejpozději ve středu 20. prosince, případně se pokusíme s vámi dojednat jiné řešení. S ohledem na časovou náročnost mezibankovního platebního styku a doby doručení doporučené zásilky České pošty se tak pomalu ale jistě krátí čas, kdy to můžete v klidu stihnout.

"Nový jízdní řád"

I ŽelPage pro vás připravila od 10. prosince novinku. Nabízíme v pořadí již pátý přírůstek do edice starých jízdních řádů na CD obsahující především Rakousko-Uherský z roku 1900 a dva z padesátých let.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 10.12.2006 (8:13)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko