..: Glacier Express oceněn prestižní cenou iF product design 2007 :..

Ilustrační foto Kirchentellinsfirt bei Tübingen - Německé designerské studio TRICON Design AG obdrželo letošní cenu iF product design award za nový grafický koncept švýcarského Glacier Expressu. Studio navrhlo nejen vnější a vnitřní design vozidel, ale i kompletní Corporate Design provozovatele. Nově budou sladěny vozidla, uniformy personálu, zastávky i dárkové předměty.

TRICON Design AG je německé designerské studio z Bádenska-Würtemberska a spezializuje se na design dopravních prostředků, produktů a interierů. Mezi jeho poslední projekty patří například design vozů pro S-Bahn Zürich, nových spacích vozů pro DB, sedadel VOGEL Pino pro městské autobusy nebo interiérů obchodů společnosti Debitel. Více informací na Tricon Design.

iF DesignGlacier Express, také nazýván "nejpomalejší expres na světě", je vyhlídkový vlak mezi městy St. Moritz a Davos. Trať vede středním a jižním Švýcarskem, přes 291 mostů a 91 tunelů a nabízí úchvatná panorama Alp. Celá cesta trvá přibližně 7 a půl hodiny. Více informací na stránkách o Glacier Expressu.

iF product design award patří k nejprestižnějším oceněním v oblasti užitného designu s více než padesátiletou tradicí. Každoročně se účastní více než 2.000 produktů z celého světa. Ocenění ze všech kategorií pro rok 2007 budou představena v březnu 2007 na veletrhu v Hannoveru. Více informací na iF Design.

zdroj: Lok-Report


ANKU | 9.12.2006 (15:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Vozidla

Další z regionu Švýcarsko

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko