..: Nové internetové stránky :..

Ilustrační fotoBratislava - ZSSK zprovoznily nové internetové stránky ve čtvrtek 30.11. ve večerních hodinách. Stránky jsou provedeny v kombinaci modré a oranžové barvy. Neměla by být opomenuta skutečnost, že vybrané fotografie ve fotogalerii převzaly ZSSK od kolegů z Vlaky.net. V roce 2007 budou spuštěny nové internetové stránky zaměřené pouze na osobní dopravu také Českými drahami. Ty by měly cestujícím usnadnit orientaci v nabídkách a službách ČD. Měly by také zahrnout požadované nové aplikace - kalkulátor jízdného, vylepšenou polohu vlaku, aktuální výluky na síti ČD, průvodce nabídkami ČD a aktuální informace o odjezdech v uzlových stanicích. Samozřejmostí bude i anglická verze stránek. Nejen vizuálních změn, ale i anglickou verzi budou mít k novému jízdnímu řádu také internetové stránky SC Pendolino.

Ondrůj, Bednářová a asistent - jediní zaměstnanci tiskového oddělení ČD

Symbol tiskového oddělení roku 2006 Na tiskovém oddělení ČD pracují 3 zaměstnanci - Aleš Ondrůj, tiskový mluvčí ČD, Hana Bednářová, manažerka komunikace ČD a jejich společný astistent. Tiskové oddělení ČD uspořádá v průměru 10 tiskových konferencí měsíčně, vydá 30 tiskových zpráv měsíčně a organizuje 2 - 3 větší slavnostní akce měsíčně. Kvůli prezentaci v regionech urazí zaměstnanci TO každý měsíc 5.000 km, přičemž se věnují i dalším aktivitám (např. přednášky ve školách, prezentace firmám a státním institucím).

zdroj: ZSSK, Železničář 46, 47/2006


CSPSV | 2.12.2006 (12:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Stavby a projekty

Další z regionu Česká republika (celá) Slovensko (celé)


  1 2      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel pev 
03.12.2006 (13:09)  
AD all:
ako som uz spominal, vyskusajte radsej stranku http://www.zssk.sk - je ovela lepsia, je tam menej blikajucich reklam a pekne modre pozadie, kt. nebije do oci...
dopisovatel nebo člen ŽP Zlámalík  mail  
02.12.2006 (23:42)  
No k ZSSK: když už investuju milióny do jednotného nátěru vozidel v barvách červená-bílá-šedá, neměly by ty stránky držet podobnou barevnost? Ale asi v tom hledám, co není, že?
Navíc souhlas s martinem Vančurou - je tam toho moc v pohybu. Přeplácané, neklidné.
02.12.2006 (21:56)  
Ako sme sa už bavili na vlaky.net, stránky sú vcelku fajn (určite obrovské zlepšenie), ale stále vyzerajú byť vo vývojovej fáze. Je tam spústa technických nedostatkov, nefunkčné komponenty, problémy s kompatibilitou (Opera 9.1, Firefox 2.0, ale dokonca aj WIE 7.0), tabuľkový layout sa rozpadá, flashové reklamy to hrozne zneprehľadňujú a brzdia. Časť je dokonca stále hostovana u autorskej firmy. Pevne verím, že nedostatky časom odstránia a doplnia obsah.

A k tým asistentom: možno jeden nestačí. Nechcem byť sprostý, ale keby sa zamestnala ešte jedna mladá asistentka a tá sa pridelila priamo hovorcovi, možno by veľký AO prišiel na nové myšlienky...
registrovaný uživatel paolo 
02.12.2006 (18:42)  
Není tím asistentem ČD4Ever?
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
02.12.2006 (18:38)  
Mě ty stránky až nechutně připomínají prezentaci ČD. To schema je nachlup stejné...
registrovaný uživatel happy 
02.12.2006 (18:31)  
ale víte ,co je nejlepší??Když se dělá někde mechche k předání nových vozidel např.,tak tam papaláši z nábřeží přijedou autama.Asi si nechcou ve vlaku zasvinit obleky,nebo nechtějí poznat zkutečný stav
02.12.2006 (18:19)  
boha, přijít Ondrůj k nám do školy, tak by si z těch rajčat co by na něm přistály moh udělat fakt výživnou pizzu :-/
02.12.2006 (14:33)  
kubik: Souhlasím, tolik keců, polopravd a demagogie zvládne opravdu málokdo.
registrovaný uživatel pev 
02.12.2006 (13:21)  
ZSSK vytvorila 2 odlišné stránky, tak každý môže pozerať tú, ktorá sa mu páči viac. Mne osobne zssk.sk. Tu sú adresy:
http://www.slovakrail.sk
http://www.zssk.sk
registrovaný uživatel TinTin  mail  
02.12.2006 (13:07)  
No nové stránky zssk jsou docela dobré ale udělal bych jinak tu úvodní stránku. Je tam toho moc, hodně oken, blikátek, atd. prostě přeplácáno. Raději bych to dal do nějakých cca 3 velkých podskupin poněvadž když to otevřu a vybafne ne mě všechno najdenou, tak se v tom pak člověk trochu ztrácí. Jinak nevím kde brali fotky ale viděl jsem tam pendolíno na české trati a nějakou dvoupatrovou jednotku, která vypadá trochu jako CityElefant, ale každopádně ani jedno ve vlastnictví zssk.
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko