..: Vánoční nadílka čtenářům ŽelPage :..

obrazekPraha - Dnes je Štědrý den - to není žádná novinka, ale to hlavní. O Štědrém večeru si lidé dávají různé dárky. Před několika dny jsme místo ankety uveřejnili formulář, kam jste si mohli psát, co byste chtěli k Vánocům nejen od nás. Některá přání splníme hned, některá časem.

A nyní již naše nadílka:

H@WKEY pro Vás připravil alpha verzi skinu 680 ČD pro MSTS. Skin i model čekají ještě velké úpravy. Původní model, jehož autorem je Salvatore Valese, je přiložen.

Dále máme pro Vás dárek v podobě nové již konečné adresy: www.zelpage.cz. Nyní je tam pouze přesměrování na současnou verzi a adresu Želpage, ale během následujících týdnů se budeme stěhovat právě na novou adresu. Proto si již nyní můžete napsat právě novou adresu. Nejvíce práce na nové verzi odvádí Nick, za což mu velice děkuji.

Co se týče dárečků stránek pod ŽelPage, tak největším je asi uveřejnění downloadu placeného addonu do MSTS v podobě tratě ČD Vysočina. Najdete ho u Filipa Havla. Toto bylo umožněno díky autorům a Pavlovi Vlčkovi, za což jemu i autorům děkujeme.

Dalším dárkem je nový Hi-res model motorového vozu řady 810 i s přívěsným vozem 010. Autorem je Ondra Janiš. V balíčku naleznete samotný model, zvuky, kabinu i pohled cestujícího.

Jménem celého týmu našeho magazínu Vám přeji příjemné prožití Vánočních svátků.


Karel Chýla Poslat mail autorovi | 24.12.2003 (18:03)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko