..: Anketa o nejžádanější funkcionalitu ŽelPage :..

logoŽelPage - Před časem jsme vám nabídli několik témat, která máme rozpracovaná minimálně ve fázi studie ;-), a které bychom rádi postupně uvedli v provoz. Cílem bylo nechat vás zhodnotit, co návštěvníkům nejvíc chybí. Po zhruba třech týdnech se již od středních pozic snad stabilně oddělila dvě témata a můžeme tak přistoupit k vyhodnocení. Zkusme si tedy probrat ty nejžádanější.

Bleskovky

Pro nás bezesporu překvapivý vítěz. Byl to výkřik do tmy. Nikde jsme neřekli, co si pod tím představujeme, nikdo ani nevyvolal diskusi, jak by to mělo vypadat. Co jsme tedy mysleli? Půjde o krátké zprávy (zhruba 255 znaků), které budou moci registrovaní uživatelé vkládat přes web nebo SMS a budou se zobrazovat v záhlaví stránky s možností prokliknutí více bleskovek.

Bodový systém

Představení motivačního systému, který oddělí zrno od plev mezi různorodými přispěvateli a přitom nedemotivuje nováčky a nezajistí jednou povýšeným doživotní roli jsme si prošli a diskuse se velmi plodně rozjela. Zdá se, že to teď zbývá jen naprogramovat, nastavit a zkusit. Více v tématu bodový systém.

K dalším umístěním již jen stručně. Pěkné třetí místo pro aktualizaci atlas drah předáme jeho autorovi, který již přislíbil "ve volném čase něco vytvořit". Věříme, že ho to povzbudí. Setkání uživatelů jsme si právě zkusili - jak se již brzy dozvíte v reportáži. I když jsme z různých důvodů stihli informovat až pozdě, což ovlivnilo účast, dobře už teď víme, že to nebyla poslední akce. Nový design je v kuchyni a máte se naco těšit, bude to ale ještě chvíli trvat. Internetová burza je zatím teze. Uvidíme. Na chvostu nám pak visí adresář uživatelů a katalog odkazů, o nasazené návnadě, reklamních bannerech, nemluvě.

Možná si všímáte, že to nejsou jediné věci, které se na ŽelPage mění. Výraznou změnou z hlediska kategorizace a funkčnosti si prošla fotogalerie, objevilo se nové zboží v eshopu, přibyly mapky k výlukám a chystáme se zaměřit na obrázky k novinkám.

Jménem přetíženého komorního dua vývojářů bych zde rád vyzval ctěné čtenářstvo, které se snad cítí některou z těchto výzev osloveno, k vážné užší spolupráci nebo aspoň shovívavosti k tempu realizace. V každém případě děkujeme za účast v anketě a diskusích, výsledky bereme vážně.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 23.11.2006 (22:29)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


dopisovatel nebo člen ŽP Adam  mail  
24.11.2006 (0:27)  
Ctene ctenarstvo dekuje za vetsi nez male tempo rozvoje webu a tesi se na dalsi kroky. :-)

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko