..: Richard Krajčo pokřtil Kryštofa 007 :..
K+K v pendolinuOstrava - Richard Krajčo, zpěvák skupiny Kryštof, dnes pokřtil přímo na nástupišti na hlavním nádraží v Ostravě novou soupravu rychlovlaku SC Pendolino, která ode dneška nese název Kryštof 007. Nová souprava dorazila včera z Prahy do Ostravy těsně před polednem.

Současně byla pokřtěna velkoplošná fotografie světově proslulého autora Antonína Kratochvíla zachycující Richarda Krajča jako "personu na cestě" mezi Prahou a Ostravou, která je umístěna na skříni jedné ze souprav rychlovlaku. Snímek vznikl v květnu v interiéru tohoto rychlovlaku.

"Jsem rád, že se podařilo spojit Prahu s Ostravou Kryštofem 007 a jsme první kapela v České republice, která má svůj vlak, a tím možná také upozorníme na pohodlné cestování. Pět let jsem jezdil mezi Prahou a Ostravou dvakrát týdně autem a nyní po zavedení bodového systému na cestách, musím říci, že cestování Pendolinem je nesrovnatelně pro mě pohodlnější a klidnější," liboval si Richard Krajčo, ale i ostatní členové kapely Kryštof. Jak známo, tato skupina vydává v těchto dnech nové cédéčko s názvem Rubikon. Současně vyjíždí na turné, při němž zavítá 18. listopadu do ČEZ Arény v Ostravě. Pilotní singl Rubikon je nejhranější skladbou na rozhlasových vlnách u nás.

Snímky v oficiální fotogalerii ČD s Richardem Krajčem na jednotce 007 k dispozici nejsou. Doplňující fotografií je A. Kratochvil s R. Krajčem během focení na palubě SC Pendolino. Snímky zachycující umístění fotografie na vozové skříni pendolina v hale na ONJ v Praze jsou zveřejněny na portálu Pendolino.cz.

zdroj: Moravskoslezský deník - 5.10.2006

Payus Poslat mail autorovi | 6.10.2006 (9:20)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci

Další z regionu ČR Moravskoslezský


  1 2      Zpráv na stránku:   
09.10.2006 (8:15)  
Fotka je to pěkná. Škoda, že nedělají nějaké orámování, alespoň tenší černý pruh.
Nevýhoda je, že při pohledu z nástupiště se fotka neuvěřitelně leskne, těžko hledat úhel pohledu, aby byla vidět z větší části bez lesku.
registrovaný uživatel M 
06.10.2006 (22:03)  
O SkyEurope pisu uz asi tyden..:)

Letadel s babama je vic, nejen Sklenarikova
registrovaný uživatel xyz  mail  
06.10.2006 (18:40)  
marco:

Hledanou fotku jsem zahlédl na ihned.cz.

Jináč tedy je to (dle mého) bohužel dost humpolácké. Fotka se mi opravdu líbí, ale její umístění na voze vůbec... Prostě je to tam tak plácnuté, až bych řekl, škoda fotky i vlaku. Ale možná je to taky jenom vyšší forma umění, než jsem schopen ve své malosti pochopit.
06.10.2006 (17:36)  
Velký polep musí být umístěn tak, aby nezabíral místo na okně. Na drážních vozidlech je totiž lepení reklam na okna zakázané. Takže jediná větší volná plocha je skutečně bar.

Jinak slovenská nízkonákladová letecká společnost Sky Europe má na jednom svém letadle velkou nálepku, na které je Adriana Sklenaříková. Že by se ČD nechaly inspirovat...
06.10.2006 (17:24)  
Tak zpět, přes dveře to nevychází, protože to je "na baru".
M: Podle mě je zase lepší, že tam není "jenom" Krajčo, ale i to kolem. Alespoň je vidět, že to není jen propagace Krajča. Každopádně plusem je, že je to černobílé.
A že to není na stránkách ČD? Času Dost.
registrovaný uživatel M 
06.10.2006 (17:06)  
Osobne se me nelibi, ze za Krajcem je jeste videt sedadlo, okno, koleje a tak... Vic by se mne to libilo bez toho - jenom clovek.

Co ale nechapu je, proc nejsou fotky na webu CD... Asi by to format TZ nerozdychal...
06.10.2006 (16:46)  
Na Dubai Airshow 2005 priletel reklamne polepený Airbus A380 a problém to nebol.
http://www.airbus.com/en/myairbus/events/Dubai_airshow_05/news/11_20_05_a380_dubai.html
06.10.2006 (16:08)  
Tak je to přinejmenším takové oživení, ale z toho jednoho snímku můžu těžko soudit. Jediné co vidím, tak je jakási bílá mezera/linka přes Krajča, ale jestli je to blbě nalepeno, nebo je to kvůli něčemu jinému (vychází to i přes dveře), nevím. Každopádně je vidět, že je možné nalepit fólii i na "vysokorychlostní" vozidla, což bylo v době kdy stříkaly "Duhovou energii", prý nemožné. Polepit takhle něčím pěkným, celou velkou plochu ešusu...
registrovaný uživatel Jugy  mail  
06.10.2006 (15:16)  
To je hezký. Mně se to líbí!
dopisovatel nebo člen ŽP Payus  mail  
06.10.2006 (14:36)  
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko