..: Na Pendolino bude umístěn velkoplošný portrét Richarda Krajča :..
pendolinoPraha - Ojedinělý projekt odstartují ve čtvrtek 5. října České dráhy. Na jednu soupravu rychlovlaku pendolino s pořadovým číslem 007 bude umístěna velkoplošná portrétová fotografie předního českého zpěváka a herce Národního divadla v Praze, Richarda Krajča. Fotografie byla pořízena jedním z nejvýznamnějších světových fotografů – Antoninem Kratochvilem - v interiéru rychlovlaku pendolino mezi Prahou a Ostravou. Richard Krajčo se zařadil po bok předních světových celebrit – jako jsou například Bono Vox ze skupiny U2, herec Jean Reno, herečka Liv Taylorová či zpěvák David Bowie – jejichž portréty rovněž Antonin Kratochvil v minulosti pořídil. Portrét na vlaku pendolino bude pokřtěn za přítomnosti Richarda Krajča, Antonina Kratochvila a členů skupiny Kryštof ve čtvrtek 5. října po příjezdu spoje SC 503 cca v 11.30 hodin ve stanici Ostrava hlavní nádraží.

Celá tisková zpráva ČD, a.s.

JRtrain Poslat mail autorovi | 4.10.2006 (18:55)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci Služby Vozidla


  1 2 3 4 5      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel M 
06.10.2006 (12:27)  
Laborec - takze reklama funguje tak, ze kdyz muj kupovany produkt propaguje clovek, ktereho nemam rad, tak ho kvuli tomu prestanu kupovat? No, mozne to je...

EightyFour - no, tipnout tvuj vek myslim zas takovy rebus nebyl...:-)) Jinak, busy a saliny (i kdyz to mozna nebude znit prijatelne) NEJSOU o nic horsi nez vlaky. Opravdu ne...

serpik - sak uz napsal... Kdyz, tak jedine Klausa... Aneb idol Ostravaku:-) V Americe delaji reklamy zpevaci a sportovci, na Slovensku si na letadla lepi poradne baby, u nas si tam dame ksichta "pana presidenta":-)))
registrovaný uživatel Laborec425  mail  
06.10.2006 (9:31)  
Už vidím, jak Pendolinem začnou jezdit lidi, kteří mají rádi Krajča :))! Myslím, že je tady v tý republice víc lidí, kteří ho nemají rádi! Ale to si možná jenom myslím :)!
registrovaný uživatel Glagol  mail  
06.10.2006 (8:54)  
84-no mně je sice 40, ale napsat "PANA presidenta" bych asi nedokázal.
Proč lézt do análu každému kašparovi?
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
06.10.2006 (7:57)  
serpik: Na pendolino určitě nikoho, na bilboardy klidně i toho Krajča...
registrovaný uživatel serpik 
06.10.2006 (7:01)  
EightyFour: To že máš vlastní názor, ti nikdo nebere, ale snažíme se ti vysvětlit, proč tam vylepí nějaký xicht. S tím řešením inteligence jsi začal ty s lotoutkovým divadlem, ale to už nebudem řešit.
Ono se ČD musí snažit, aby byli v černých číslech. Jinak by se totiž mohlo stát, že celá fotila by se pomalu sunula směr Tlumačov. Pak by určitě nehrozilo pokažení fotky rovného koridoru s pozadím lesů, luk a sraní nečím takovým jako je bimbadlo s Krajčou.

No a ještě by mě zajímalo, koho bys navrhl ty, aby zapůsobil na ostravaky v produktivním věku.
dopisovatel nebo člen ŽP Martin Grill  mail  
06.10.2006 (6:36)  
M & XYZ (jak promyšlené přezdívky kluci :o) ): Já pořád nesouhlasím s nalepením jakéhokoli xichtu na vlajkovou loď ČD, ale když už tam někdo má být nalepený, nezdá se mi Krajčo jako nejlepší kandidát.

M: Autobusy a tramvaje se pohybují po městech, která jsou samotná přeplněna reklamou. Samé billboardy, šipky, tabulky, velkoplošné LCD, neony...tam to zapadne. Ale vlak? Kdyby to bylo na nějaké příměstské jednotce tak prosím, ale na dálkový spoj? Já coby fotograf se budu jen modlit, aby mi takhle zhnusená houpačka (pendolino) nevjela do záběru až budu někde na korytě (koridoru) fotit, s nějakým krásným přírodním pozadím. Vzadu lesy a kopce, blíže nějaká pole, krásný rovný koridor a na něm pendolino...s vytlemeným mládežníkem na boku, který totálně pokazí fotku :o) . Ne, nejsem žádný starý páprda, je mi 22. Ale i tak.
registrovaný uživatel xyz  mail  
06.10.2006 (0:18)  
M:

Ha, taky se Vám nelíbí myšlenka vyvedení s. prezidenta v nadživotní velikosti? Že bychom se zase na něčem shodli? :)
registrovaný uživatel Olda_K  mail  
06.10.2006 (0:09)  
Serpík: Naprostý souhlas. Kápnul jsi na to přesně. Dva úspěšné produkty se vzájemně propagují, aby byli ještě úspěšnější :))
Jarek Nohavica také propagoval, ale vzal to asi za špatný konec (cdromy)... ale ani bych se mu nedivil, kdyby nechtěl a vůbec - co je to za zpěváka, když není z Národního?

Stranger a i ostatní - prosím tykejte mi. Na akademické půdě přeci nejsme.
registrovaný uživatel M 
05.10.2006 (22:25)  
Jo a ctyriaosmdesatkovou inteligenci jsem (aspon v tomto threadu:) nenapadl. Poznamky o inteligenci byly mirene k tomu odbornikovi, co psal o xichtech, aniz by mel sajnu, co sem pise...
registrovaný uživatel M 
05.10.2006 (22:23)  
Takze na autobusy a tramvaje ano, na vlaky ale ne. Otazka je na miste - co je vlak vic nez autobus? Oboje je draha hromada plechu a par dratku...
  1 2 3 4 5      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko