..: InterConnex zlevnil jízdenky :..
InterConnex: Akční nabídkaLipsko - Společnost InterConnex zlevnila od 28.5.2006 jízdenky a nyní je možné cestovat mezi Lipskem a Berlínem již za 12€. Tyto jízdenky je nutné zakupovat buď telefonicky nebo přes internet. Pořízení jízdenky ve vlaku přijde na 15€ (dříve 18€). Při cestě k Baltskému moři jsou ceny jízdenek v předprodeji na trase Lipsko - Rostock za 24€ a Berlín - Rostock za 16€. Ceny jízdenek se již nerozlišují na 3 kategorie - Economy, Traveller a Business. Místenka stojí nadále 2,50€.

InterConnex spojuje Lipsko s Berlínem ve všední dny 2x denně, do/z Rostocku jezdí pouze v sobotu/neděli. Jízdenky společnosti InterConnex jsou o poznání levnější než u DB. Na trase Leipzig Hbf - Berlin stojí jízdenka od DB 26€ (normální jízdné), pro vlaky IC/ICE s BahnCard 25 27€ (bez karty 36€) a InterConnex nabízí jízdenky v předprodeji za 12€, ve vlaku jsou o 3€ dražší. V Berlíně zastavují vlaky InterConnexu v těchto stanicích - Berlin Zoo, Berlin Friedrichstraße, Berlin Alexanderplatz, Berlin Ostbahnhof, Berlin-Schönefeld Flughafen, Berlin-Lichtenberg a Berlin-Hohenschönhausen.
Během mistrovství světa jsou na spoje mezi Berlínem a Lipskem dočasně řazeny elektrické lokomotivy s modro-žlutými vagony s kapacitou 350 míst.

zdroj: Tiskové zprávy InterConnex, Foto: InterConnex


CSPSV | 14.6.2006 (12:11)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Tarify

Další z regionu Německo


registrovaný uživatel M 
14.06.2006 (16:48)  
Po lowcost letistich budou i lowcost nadrazi?:-)
registrovaný uživatel T 
14.06.2006 (12:21)  
Ono to ostentativne Hbf projizdi :) Myslel jsem, ze je to omyl, ale je to opravdu tak... Ta Fiedrichstrasse je stejne lepsi.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko