..: Ve Vídni skončila výluka :..
VýlukaVídeň - V úterý 18.4.2006 ve 4 hodiny ráno byla ukončena výluka mezi stanicemi Wien Nord/Praterstern a Wien Meidling. Veškeré spoje S-Bahn i regionální vlaky již jezdí podle běžných jízdních řádů.

O velikonocích byla ukončena tzv. Bauphase 1 na nádraží Wien Nord, které je modernizováno. Upravují se nástupiště (výška 55 cm), střecha i příchod k nádraží. V rámci výluky proběhla i největší obnova kolejového svršku v rámcí vídeňského S-Bahnu. Výlukou bylo dotčeno 2.546 osobních vlaků. Jak cestující, tak vedení ÖBB ocenilo komunikační kampaň, která byla připravena dlouho před výlukovými činnostmi a nacházela se na mnoha místech po Vídni. Zároveň ÖBB vyslovily poděkování dopravnímu podniku Wiener Linien za dobrou spolupráci a všem médiím, která o výluce informovala.

Wien Nord/Praterstern (kresba) V těchto dnech byla započata v žst. Wien Nord/Praterstern 2. fáze stavebních prací. Rekonstruována budou nástupiště, kolejový svršek či nádražní hala. S ukončením prací se počítá nejdříve v polovině příštího roku.

Zdroj a foto: ÖBB


CSPSV | 19.4.2006 (18:14)
Související zprávyopen/close

21.04.2006 (23:35)  
Ten počet výlukou dotčených vlaků jaksi nehraje s počtem vlaků, které během jednoho dne podle GVD stanicí Wien Nord projedou. Musí být podstatně vyšší …
20.04.2006 (12:57)  
Tak to vypada slibne, uz se tesim jak budu ve Vidni urcite se tam mrknu.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko