..: ÖBB - Projekt na zlepšení poskytovaných informací cestujícím :..
Linz HbfVídeň - Společnost ÖBB odstartovala pilotní projekt, jehož cílem je zlepšení poskytovaných informací cestujícím ve vlacích, autobusech, na nádražích a autobusových zastávkách. V současné době probíhání testování jednotlivých částí projektu na Westbahnstrecke. Cestující v dálkových vlacích jsou díky monitorům informováni o aktuální jízdní době, příští zastávce a o možnostech přípojů.
Zlepšení budou viditelná i na vídeňském letišti. Na projektu spolupracují spolková země Dolní Rakousy, Flughafen Wien AG, ÖBB Personenverkehr AG a ÖBB Postbus GmbH. Veškeré spoje směřující do města jsou zobrazeny na monitorech (S-Bahn, CAT /City Airport Train/ - vlaky, Vienna Airport Lines - autobusy).
Nejmodernější informační systémy jsou instalovány na nádražích Wien Westbahnhof, Linz Hauptbahnhof, Innsbruck Hauptbahnhof, Villach Hauptbahnhof a Bregenz. Na informačních zařízeních jsou cestující informováni o aktuální poloze vlaku, časech příjezdů a odjedzů, čísle vlaku a jeho koncové stanici. Podobná zařízení budou instalována i v železničních stanicích Florisdorf, Stockerau a Wiener Neustadt Hauptbahnhof.

Zdroj a foto: Tisková zpráva ÖBB


CSPSV | 3.4.2006 (20:52)
Související zprávyopen/close
Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko