..: Německé národní mužstvo získalo BahnCard 100 :..
Frankfurt (M) - Německé národní fotbalové mužstvo bude i v budoucnu, po vynikající zkušenostmi z poháru Konfederace, využívat služeb DB pro cesty k utkáním a tréninkům. Všichni vybraní hráči obdrží roční síťovou kartu BahnCard 100 (slavnostně byla předána 4. 11. 2005 ve Frankfurtu nad Mohanem). Olivek Bierhoff (manažer národního týmu) si spolupráci s DB pochvaloval již dříve: „Cestovali jsme na čas, rychle a komfortně. Tento zážitek si rádi zopakujeme a navíc přispějeme k akci Green Goal“. (Green Goal je koncept ochrany životního prostředí FIFA). Na MS se očekává 3,2 milionů fanoušků.

CSPSV | 7.11.2005 (11:31)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu Německo


  1 2      Zpráv na stránku:   
07.11.2005 (21:15)  
Roland 7.11.2005 - 12:30: Vážení, je to pořád to samé. Jestliže se naši sportovci svezou vláčkem dvoustovkou, pak zapomenou na ty plechovky, které rozjedou na 180 a hned musí dupnout na brzdy, protože se tam předjíždí kamiony, kdy jeden jede 100 a druhý 102km/h. Není to o sportovcích, je to o tom jak naše milé vlády od komančů přes modroptáky po buldozera staví dálnice a dál-nic. A to se pořád vyučuje, že naše železniční síť z doby CK monarchie je vyhovující a netřeba ji modernizovat. To pak sportovce a všechny další dostaneme akorát na reklamní akce kde bude pivo a párek zadarmo.
registrovaný uživatel M 
07.11.2005 (20:46)  
V Nemecku se na zapasy jezdi vlakem normalne, takze nic objevneho. Ale ted bude MS a to znamena spousta lidi, spousta zakazniku. Nedivil bych se, kdyby DB oslovili i repre jinych tymu (protoze anglicke fans asi listky pro nemeckou repre nijak vyrazne neoslovi, spis naopak:-)
registrovaný uživatel Roland
07.11.2005 (14:20)  
To ano, ale díky tomu vidí, že je i možnost cestovat pohodlně... Němečtí fotbalisté také budou pravděpodobně používat nejmodernější ICE-soupravy a ne nějaké hrůzy, co můžeme najít např. na podvečerním spoji Pha- München... Ale o to přece vůbec nejde, jde o to zviditelnit železnici... A tohle je jedna z cest, navíc téměř grátis...
07.11.2005 (14:03)  
Rolland: Je hezké, že se hokejisti nebo hudebníci (při udílení Andělů) jezdí pěknými, novými, čistými vlaky, ale o to na**anější budou obyčejní cestující, když vlezou do standardního rychlíku.
registrovaný uživatel Roland
07.11.2005 (13:38)  
To xyz: Zčásti máte pravdu, ale i u nás mohou ČD nabídnout kvalitní, čisté a rychlé spojení např na utkání pražských týmů na Ostravsku... Jde jen o to, prolomit počáteční nedůvěru, najít prvního průkopníka a pak by podobné záležitosti nemusely být vyjímkou...
registrovaný uživatel Roland
07.11.2005 (13:31)  
To M: Taky s tim hokejem se to opravdu povedlo... Parádní reklama, např. ve Sportu reportáže na celou stranu... Díky tomu se tak spousta mých přátel dozvěděla, že ČD už mají i jiné vozy, než jen "vínové koženky"...:-) Snad se něco podobného ještě podaří...
registrovaný uživatel xyz  mail  
07.11.2005 (13:24)  
Roland:

To vite, ze jde (i) o kvalitu spojeni. Pokud totiz nebude existovat rozumna nabidka (jako neexistuje dnes), nelze o necem podobnem ani snit.

Je to spinave, jezdi to vselijak, obcas s vami zamestnanci prepravce zachazeji jako s onuci... Dokud tohle nedoladime, tak u nas sotva budou vlakem jezdit slusni a cisti lide (nemaji-li zrovna v rodine nadrazaka, protoze uspora je pak znacna), natoz pak "hvezdy".
registrovaný uživatel lokomoto
07.11.2005 (13:20)  
U nás ještě za federace tyky nic neobvyklého.Pražské týmy na utkání na Slovensko a naopak.Ale to jezdily noční vlaky ve kterých se člověk nebál usnout aby ho neokradli.Proč nemá dráha ,když zrušili OSOŽ,svoji ochranku jako jiné firmy .
registrovaný uživatel M 
07.11.2005 (13:12)  
Ne, to se u nas neujme... Jak ze se to prepravovaly tymy behem MS v hokeji..? Ale jinak jsou ti Nemci zase jednicky...
registrovaný uživatel Roland
07.11.2005 (12:30)  
Tak toho se u nás asi nikdy nedočkáme...:-( Nejde ani tak o kvalitu spojení, ale dovedete si představit třeba Poborského ve vlaku??? U nás se špičkoví sportovci spíše beztrestně chlubí, kolik že to drandí po dálnicích... Trochu rozdíl, jak "hvězdy" působí na malé kluky v Německu a u nás...:-(
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko