..: Zákazníci ÖBB si stěžují na vozy ČD :..
ilustrační fotoVídeň - Rakouští cestující si stěžují na kvalitu vozů, které jsou řazeny na 2 párech spěšných vlaků mezi Českými Budějovicemi a Vídní. Zákazníci ÖBB jsou nespokojeni s úrovní WC, špatným technickým stavem vozů i špínou na sedačkách. České dráhy dostaly čas do konce ledna 2006, aby odstranily modernizací zjištěné nedostatky.
Pokud se tak nestane, budou české vozy odpojeny v pohraniční přechodové stanici a zbylou část cesty budou na vlacích řazeny vozy ÖBB. Trasu dlouhou 220 km urazí přímé spěšné vlaky za necelé 3,5 hodiny.

Ilustrační foto

CSPSV | 3.11.2005 (20:40)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Vozidla

Další z regionu Rakousko Česká republika (celá)


  1 ... 6 7 8 9 10      Zpráv na stránku:   
MMKO
03.11.2005 (23:01)  
Jo když se naše vagony pošlou třeba do Polska nebo na Slovensko, tak to ještě projde, protože tam se jezdí v podobném. Ale když se ty naše "klasiky" rozjedou do Rakouska, tak to nemůže dopadnout jinak než to dopadlo. A to se pak řekne Evropská Unie...
Petr
03.11.2005 (22:11)  
Ježiš, to je zas ostuda. Ale taky se jim nedivím. Bmee by se na mezinárodní provoz neměly dávat. Nechápu, proč se ČD nedomluví s OBB, že mezi Č.Budějovicema a Vídní budou nasazeny OBB vozy.
03.11.2005 (21:59)  
Jardo, co jsi pil?:)))
registrovaný uživatel comar 
03.11.2005 (21:55)  
no me by zajimalo, co s tim budou delat. CD ten nevlastni zadne vhodne vozy pro tuto trat. Jedine, ze by tam nasadily Bee a Bpee.
Nespis tam nakonec bude jezdit toto:
http://www.railfaneurope.net/pix/at/car/regional/long_Schlieren/Bmpz-l/pix.html
nebo toto:
http://www.railfaneurope.net/pix/at/car/regional/double_deck/misc/pix.html
registrovaný uživatel Unipuls
03.11.2005 (21:20)  
Údržba vozů u ČD je z velké části katastrofa. Stoletá zažraná špína, vyblyštěné fleky na kožence ve výšce hlavy na dvou sedadlech u okna, o WC ani nemluvě. Je pravda, že proti minulosti většinou teče voda, je k dispozici mýdlo, papír a ručníky. Ale na celkovém vzhledu vozů je vidět, že jsou zcela neudržované, špína a prach se po letech nabalují a po čase to někdo vezme barvou. Na poslední dodávce osobních vozů ze Studénky je vidět jen postupná degradace a minimální údržba. Stejná situace je u 842 a modernizovaných vozů. Když už ČD neslyší na hlasy od našich lidí, musí jim někdo otevřít oči zvenku.
registrovaný uživatel Jrada Kartáč
03.11.2005 (20:58)  
To ce jezdí mezi ČB, respektive meziPlzní a Vídní je skutečně hnus. Jse o vozy z roku asi 1989, označené dčíve jako 1. vozová třída a nyní přeznačeny na 2. vozovou třídu. Zvláště je to vidět na sedačkácjh. Některé byly nově potaženy a ty vypadají ještě dobře., a le ty, ci jsou oridinýl, mají začetnalé opěrky hlavy. Navíc jsou vodítka posuvných dveří do kupé vyběhány a v různých rychlostech vybrují. Záchody jsou nedostatečně uklízeny a v nich smrad. V tomto stavu jsou skutečně nevhodné pro mezinárodní provoz jak do Vídně, tak do Lince. Český cestující je zvyklý na ledacoc, ale v zahraničí to oprávněn nese nevoli.
Jarda Katráč
registrovaný uživatel comar 
03.11.2005 (20:57)  
taky se jim nedivim. Jsou zvykli na nove dvoupatrove vozy a Bmz, ktere postupne nahrazuji vsechno starsi. Taky docela nadavaji na Negreliho.
registrovaný uživatel Hrdý Pražák
03.11.2005 (20:44)  
Se těm zákazníkům moc nedivim, když jsou zvyklí na úplně jinou úroveň!
  1 ... 6 7 8 9 10      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko