..: Mezinárodní strojírenský veletrh a veletrh Transport a logistika :..
infoBrno - Od 3. do 7. října se v Brně na výstavišti koná již 47. mezinárodní strojírenský veletrh. Společně s ním se koná také 3. mezinárodní veletrh dopravy a logistiky Transport a Logistika.
Mezi přihlášenými vystavovateli železniční techniky jsou firmy Bombardier transportation, Pars nova, ŽOS NYMBURK, ČMKS holding, JHMD, ALFA UNION, BONATRANS, CEGELEC, HS TRANS, SKD TRADE, ZOS ZVOLEN, Železničné opravovne a strojárne Zvolen, ŽOS Vrútky
Pro návštěvníky je veletrh otevřen od pondělí do čtvrtka denně od 7:30 do 19:00 hod, v pátek od 7:30 do 16:00 hod.
Celodenní vstupenka stojí 200,-Kč, v pátek pouze 100,- Kč. Zlevněná (po 15hod.) stojí 100,- Kč a zvláštní slevu mohou využít cestující ČD, kdy vstupenka stojí pouhých 50,- korun. Speciální vstupenka bude vydána cestujícímu po předložení zpáteční jízdenky v relaci Praha - Brno v ČD centru Brno. Pro vydání zlevněné vstupenky platí předložení zpáteční jízdenky s uvedením nástupní stanice Praha. Zlevněné vstupenky nebudou vydávány na základě předložené jiné zpáteční jízdenky nebo relační slevy v relaci Praha – Brno. Bližší informace ČD Centrum tel. 541 174 403.
Další informace : BVV - 47. MSV

JRtrain Poslat mail autorovi | 30.9.2005 (8:48)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Jihomoravský

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko