..: Svět na kolejích :..
infoČeská televize letos začala natáčet a vysílat nový pořad o železnici - magazín Svět na kolejích. Vysílá jej na programu ČT2 a to jednou měsíčně. Nejbližší pořad dlouhý asi 17 minut bude vysílat ve čtvrtek 15. září ve 12:50 na ČT2.
Pořad ve spolupráci s Českými drahami připravuje Václav Žmolík a některé vybrané části lze stáhnout z webu ČD.

JRtrain Poslat mail autorovi | 14.9.2005 (0:38)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
editor nebo admin ŽP JRtrain  mail  
16.09.2005 (13:57)  
Protože to ČT vysílal jen jednou bez opakování, neměl jsem to možnost shlédnout, ani si to nahrát a jak vidím zájemců o záznam je zde více, neposkytne zde někdo záznam v digitální podobě? Možno i rozdělené na jednotlivé části.
Koncem měsíce se dá očekávat nějaký příspěvek ke stažení na webu ČD, ale asi ne vše.
16.09.2005 (13:00)  
Jan Prech:
No zkuste si to ještě jednou přečíst a uvidíte. Ironicky jsem tam nemyslel nic. Uznávám, že když tady občas čtu ty děsné pravopisné výlevy, tak si to po sobě taky moc nečtu. Stal jsem se pro Vás nicméně špatným hrobem...
registrovaný uživatel Rycmond
16.09.2005 (12:58)  
Ahoj mel bych taky zajem jestli to nema nekdo jako mpg nebo takneco. Protoze se na to nestiham koukat. A ceska televize to jako onnline vysilani nema.
registrovaný uživatel Jan Prech
16.09.2005 (11:48)  
Stara pani:
Adresata jsem si nespletl. Takze rikate, ze ironie skoncila zhruba v polovine Vaseho prvniho prispevku? No, opravdu to tak nevypadalo, ale kdyz myslite...
16.09.2005 (11:15)  
Jan Prech:
Já s Vámi souhlasím, ale to dlouhé vedení bohužel asi opravdu máte.
Ocituji ze svého příspěvku:
"Každá zpráva nám laikům rozšiřuje rozhled. Děláte to moc dobře a máte i mou pochvalu."
A teď z Vašeho:
"Opravdu jsem nepochopil, co je tak zavrzenihodneho na upozorneni na porad se zeleznicni tematikou v televizi. (...) Kritizuje se snadno, dokud clovek sam nezkusi neco pro ostatni delat [atd.]"
Asi jste si spletl adresáta své invektivy.
registrovaný uživatel Higgi
15.09.2005 (23:31)  
Tak jsem si to nahrál a teď jsem na to koukal. Bylo to docela pěkné. Zlatá TV karta ;o)). Jinak pro všechny kritiky asi tolik,že bych chtěl vidět jejich práci.
registrovaný uživatel Jan Prech
15.09.2005 (9:14)  
Stara pani:
Demagogie Vam jde vyborne. Jste frajer.
Ted k veci:
1. Opravdu jsem nepochopil, co je tak zavrzenihodneho na upozorneni na porad se zeleznicni tematikou v televizi. Asi mam dlouhe vedeni, ale fakt to nechapu...
2. Kritizuje se snadno, dokud clovek sam nezkusi neco pro ostatni delat a ne tyden, ne mesic, ale radove roky. Sam jsem stravil drahne casu tim, ze jsem za mizivy peniz udrzoval v chodu neco, co slouzilo hromade dalsich lidi a nechal si nadavat od mamlasu, kteri sami nehnou prstem, ale v kritizovani jsou vzdycky prvni. Od te doby je mam opravdu mimoradne v lasce, jelikoz jeden mamlas tohoto druhu dokaze otravit i sebehezci den. Delal jsem to asi pet let a za tu dobu bych spocital na prstech jedny ruky, kolikrat me za tu reholi nekdo vyjadril dik. A taky si pamatuju, jak bylo fajn, kdyz se to nahodou stalo. Takze pro me za me vesele kritizujte vysledky neci nadsenecke prace, ale kdybyste cirou nahodou mel zajem o autocenzuru vlastni kritiky, kdyz uz jste se tou autocenzurou tak hezky ohanel, zkuste si neco takoveho vytvorit a udrzovat. Velmi poucne.
3. S pripominkami ostatnich uplne souhlasim. Co se tyce kratkych upozorneni jako je tohle, mozna by nebylo od veci zavest rubriku "zpravicky", neco jako treba na www.abclinuxu.cz
registrovaný uživatel Rumcajs
15.09.2005 (8:13)  
12:50 - asi si udělám v práci novou přestávku ... Netahá to někdo do AVI nebo MPEGu?
registrovaný uživatel pro TCM
14.09.2005 (15:54)  
zprava redakce:

Vážení čtenáři,

stav fotogalerie se nám ani mnohým čtenářům již delší dobu nelíbil a proto jsme se rozhodli pro její protřídění. První fázi zahajujeme dnešním dnem (3.9.2005) odstávkou příjímání nových fotografií. V následujících dnech budeme z fotogalerie vybírat snímky, které budou zachovány, a ladit nový systém přijímání fotek. Na to potřebujeme nějaký čas a proto nebude možné až do odvolání přidávat žádné fotografie, hodnotit je a ani psát další komentáře. Prohlížení galerie nebude zastaveno. Případné návrhy na změny, či vylepšení funkčnosti fotogalerie prosíme posílejte Nickovi (email , zpráva). O připravených novinkách vás budeme včas informovat.

Děkujeme za pochopení.
registrovaný uživatel TCM
14.09.2005 (15:03)  
A ještě jedna připomínka: Kam zmizely aktuální fotografie? Nebo že by snad už žádné nové foto nepřicházely?
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko