..: ŽelPage opět v provozu :..

Vítejte! - Vítáme Vás na stránkách Želpage, které postihla nemilá záležitost. Náš původní provozovatel hostingu se rozhodl bez jakéhokoli předchozího upozornění ukončit naše hostování z důvodu údajně vysokého přenosu dat mezi hostingem a návštěvníky.
Druhým důvodem bylo nezaplacení za poskytnuté služby, což má ale jeden podstatný háček - nebyl vystaven žádný podklad k platbě a proto nemohla ani platba proběhnout.

Během dní, kdy stránky nešly, jsme hledali jiného poskytovatele a byli jsme úspěšní. Někteří lidé nás již vidí, ale někteří mohou vidět onu reklamní stránku původního hostingu, což je způsobeno postupnou změnou DNS záznamů na celém světě.

Pokud jste v posledních několika dnech (úterý - pátek) posílali e-mail na adresu @zelpage.cz, prosíme Vás, zašlete e-mail ještě jednou na adresu karel.chyla@seznam.cz. Původní provozovatel hostingu nám totiž zablokoval poštu a zřejmě se nám nepodaří jí vybojovat.

Děkujeme všem čtenářům, kteří si k nám nalezli cestu i po nejdelším výpadku provozu stránek v celé čtyřleté historii.

Během několika následujících dní bude probíhat zabydlování na novém místě, proto může vyjímečně docházet k hláškám "404 Page not found". I tento detail bude brzy napraven a stránky se vrátí do zajetých kolejí.

Ještě jednou Vám děkuji za přízeň. Jménem celého týmu Vám přeji příjemné chvíle při čtení ŽelPage.
Karel Chýla, šéfredaktor


Karel Chýla Poslat mail autorovi | 29.4.2005 (10:00)
Související zprávyopen/close

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
-ps-
05.05.2005 (21:27)  
Jsem rád, že ŽelPage zase funguje. Naštěstí jsem nemusel trpět dlouho, protože jsme v uplynulých 10 dnech cestovali vlaky po Slovinsku, Chorvatsku a Rakousku. Doufám, že se výpadek nebude opakovat, aby mohly být všechny newsky aktuální.
Marian Simo
03.05.2005 (1:35)  
Aby som bol presnejsi: 711 GB za 88 tyzdnov prevadzky :)
Marian Simo
03.05.2005 (1:32)  
Na mojom hostingu semorovych downloadov vozidiel a aktualizacii a jeneho trati ZSR150 mam v priemere okolo 100 GB mesacne. Neviem kolko platite mesacne, ale neoplatilo by sa Vam umiestnit cely server do housu ??? Na Slovensku sa ceny za 1 ks PC v house pohybuju od 2000.- Sk / mesiac
Higgi
02.05.2005 (23:55)  
Jsem rád,že web zase jede. Jsem rád, že se to týmu podařilo rozjet web opět v tak krátkém čase.
registrovaný uživatel MirekM  mail  
01.05.2005 (12:53)  
Vrátí se také diskuze?
registrovaný uživatel Mates 
01.05.2005 (12:36)  
dost krafani, nemate tam ejakou novou aktualitku ?:)
registrovaný uživatel James
01.05.2005 (9:59)  
Ad Petr: Proc? Ja sem tam nedavno web presmeroval, tak mne zajima proc ?
editor nebo admin ŽP Nick  mail  
01.05.2005 (0:27)  
Ono se to nezda, ale on ten traffic naskakuje docela rychle. Kdyz si vezmete cca 2000 navstevniku denne, kteri si zobrazi 6000 stranek s prumernou velikosti 100 kB, tak uz to dela 600 MB. Velke fotky maji v prumeru 250-300kB - pri prohlizeni galerie to naskakuje tedy jeste rychleji. Do celkoveho trafficu se myslim zapocitavaji i subweby, ktere spadaji pod domenu zelpage. JRTrain, Artloko aj. maji take slusne zasoby fotek. Ondra Janis ma na svem webu downloady - a ty jsou prave kamenem urazu. Pri stahovani pres Explorer spojeni padalo, bylo tedy nutne zacit vzdy znovu, neslo navazat. Proto je celkovy traffic zkresleny (navyseny) o tyto nevyuzite, prerusene downloady. Kdyz si to spocitate, tak na prumernych 10 GB denne se dostanete, ani nevite jak.
Jentak na okraj, na Bananu hostuje reklamni web s trafficem 1 TB mesicne a nekolik hernich webu s trafficem 700 GB mesicne. Tyto weby maji navic hosting zdarma, nebot maji na strankach umistenu reklamu Bananu.
Nyni jsme se presunuli na Interhosting.
editor nebo admin ŽP Petr Pecha
30.04.2005 (23:18)  
Wau, 300 GB měsíčně? Vždyť to má samo o sobě za stažená data tržní cenu několikrát vyšší, než je cena u Banánu. Pokud by na Želpage lezli lidé i ze zahraničí a udělali by tento transfer, platil by hoster za data cca 2-3 tisíce měsíčně, to by byla opravdu tvrdá dotace. Kam jste to dali teď? Z čeho soudíte, že je transfer tak vysoký kvůli přerušovaným spojením? - já mám Želpage tak rád pro její přehledné aktuality, že sem chodím skoro denně a spojení bylo vždy rychlé a nepřerušené.
editor nebo admin ŽP Karel Březina
30.04.2005 (18:00)  
Tohle nám už nedělejte (já vím že jste v tom nevině :)) druhé takovéhle stránky u nás nejsou ikdyž je co zlepšovat.
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko