..: Lidé mají zájem o Jadran Express :..
jadran-expressPraha - Po 14 dnech prodeje jízdenek je letošní Jadran Express z téměř 20% vyprodaný. Hned první den byly prodeje tak velké, že zaplatily náklady na první 3 vlaky. Ze 14 vlaků, které letos k Jadranu vyrazí, jsou už některé červencové spoje skoro vyprodány. Jadran Express v barvách ČD, a. s. bude jezdit od 17.6. do 17.9. na trase Praha - Brno - Split a zpět.

Loni byl Jadran Express vyprodaný ještě než vyjel a zhruba od poloviny května se daly sehnat již jen jednotlivé lístky k sezení. Letos začaly dráhy prodávat lístky oproti minulým letům dříve, již na apríla. Vloni vlak přepravil 6.000 turistů a více než 600 aut. Letošní zpáteční jízdenka pro 1 osobu je o 200 Kč dražší. To samé platí i pro převoz auta. Letošní novinkou je možnost zakoupit si celé kupé za výhodnější cenu.

Chorvatsko je již řadu let nejoblíbenější cílovou destinací českých turistů. V letošním roce se k Jadranu chystá více než 800 tis. Čechů. Kromě charterového Jadran Expressu, který přepravuje i automobily, vypravují dráhy autovlaky na Slovensko - do Popradu a Košic.

Ceny jízdenek v Jadran Expressu:

zpáteční jízdenka - dospělý: 2.200 Kč, zpáteční jízdenka - dítě: 1.600 Kč, zpáteční jízdenka - auto: 2.200 Kč, zpáteční jízdenka - kolo, surf: 650 Kč, zpáteční jízdenka - pes: 500 Kč

Služby:

snídaně - 89 Kč, oběd, večeře - 195 Kč, polopenze - 259 Kč, plná penze - 399 Kč

Charterové vlaky jsou velmi oblíbené i v sousedním Německu, kde jezdí pod označením UEx (UrlabusExpress). Do oblíbených rekreačních středisek jezdí vlaky jak v létě tak v zimě.

CSPSV | 14.4.2005 (21:55)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu Česká republika (celá)


Petr
10.05.2005 (10:03)  
Tak poroč tento vlak ČD neposílí nebo nezavedou další spoj, když je takový zájem....

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko