..: Před nákladní vlak si sednul sebevrah v Ostrově nad Ohří :..
pozor Ostrov nad Ohří - Ve středu 23. 3. ve 20:18 h nákladní vlak ve stanici Ostrov nad Ohří srazil 61letého muže, když seděl na kolejích a chtěl spáchat sebevraždu. K nehodě došlo ve stanici Ostrov nad Ohří při posunu soupravy. Muž byl s těžkým zraněným byl převezen Rychlou záchrannou službou do nemocnice na oddělení ARO. Stanice, kde k nehodě došlo, prochází tak jako celá trať, celkovou modernizací a rekonstrukcí. V příštím roce zde bude zahájen v celém úseku trati elektrický provoz, a tím se zvýší i rychlost vlaků. Proto by cestující a osoby pohybující se na nástupištích stanic měli více dávat pozor na projíždějící i posunující vlaky. Zákon o drahách totiž hned ve svém úvodu mimo jiné uvádí, že všechna místa na dráze jsou veřejnosti nepřístupná s výjimkou přejezdů a nádraží či zastávek. Zákon také zakazuje chůzi osob ve vzdálenosti menší než dva a půl metru od osy krajní koleje dráhy.

VLAK81 | 24.3.2005 (20:24)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky

Další z regionu ČR Karlovarský


P.P.
26.03.2005 (11:49)  
No jo, na vysokých mostech se už dává pletivo, aby to skokani měli těžší, tak teď lezou pod vlaky. Proč si neuvážou balvan na krk a nejdou si zaplavat ... ?
Jugy
25.03.2005 (8:34)  
Mně spíš zaujalo, že "Je zřejmé, že k nehodě došlo za účelem spáchání sebevraždy". Jak je to zřejmé? To se z článku bohužel nedovíme. Co třeba alkohol, nebo duševní porucha?
Jiří
25.03.2005 (0:01)  
To už bych spíš opravil "a s těžkým zraněným byl převezen", to je "husté". Větu vykládám takto: Vlak mu ujel nohy a potom byla souprava dopravena do depa(železniční nemocnice) i se zraněn(ý)m, který byl obézní (těžký)...
Jiří
24.03.2005 (23:57)  
Já jen dodám, že co se povrchové stuktury věty týče, bez kontextu by nemusely být zcela jasné reference. Ovšem že by mi to "trhalo žíly", to bych neřekl...
Martin Liška
24.03.2005 (22:24)  
"Vlak ujel muži obě nohy a s těžkým zraněným byl převezen..." - prosím vás, tohle je úplně učebnicová chyba špatné vazby vedlejší věty.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko