Praha — S letošním létem došlo nejen k tradičnímu nárůstu teplot, ale také ke gastronomickým změnám ve vlacích jezdících v České republice. S výjimkou dopravce RegioJet všechny ostatní společnosti, s nimiž se u nás můžeme na kolejích setkat, přišly s nějakou změnou ve své nabídce, ať už malou, nebo velkou. Kromě sezónních obměn a změn ve stálých jídelních lístcích dochází u jednoho z dopravců i k částečnému rozšíření koncepce cateringu. Potěšující zprávou také je, že pokud došlo ke změně cen, tak změny se odehrávaly výhradně směrem dolů.
Praha — Máme zde podzim, a tak se od 3. října můžete v jídelních vozech se servisem JLV setkat se sezonní nabídkou ve znamení tohoto ročního období. Vybírat můžete ze zelné polévky s klobásou, vepřových žeber ne černém pivu, mladého kuřátka na víně se šťouchanými bramborami, Ceasar salátu a domácích lívanečků s jablečnými povidly. Jediné, co jsem nezkoušel, je Caesar salát. Tím samozřejmě nechci říci, že není dobrý. Saláty jako takové příliš nevyhledávám, takže jsem si jej nedal ani ze sezonní nabídky. Slyšel jsem však názory těch, kteří si Caesar dali a byli nad míru spokojeni. Takže pokud jste i vy milovníci salátu a nebo jen držíte dietu, neváhejte a Caesara si dejte.
ISSN 1801-5425
historie ŽelPage
Veřejné použití obsahu bez výslovného souhlasu autora není dovoleno.
zc.egaplez@ofni
© 2001-2024 Spolek ŽelPage