..: Fotogalerie - detaily fotografie 477.043 :..
 

477.043


477.043Informace o fotografii:
 - Místo focení: Roztoky u Křivoklátu
 - Datum: 9.9.2016
 - Autor: topič  Poslat email autorovi
 - Zobrazeno: 2735x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 10
 - Rating od uživatelů:
 10

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

04.08.2019 (6:58)  
Krásná nostalgie
registrovaný uživatel (gp) 
Počet komentářů uživatele761 »fotek 0
03.08.2019 (21:46)  
Jestli to chápeš jako osobní útok, tak promiň. To byl radostný výkřik nad tím, že bychom se mohli věcně bavit i o formě. Hodni nehodni, o to nejde. Jde o to, že když se pokusíme (žádný majesticus, děláme to oba) nastartovat diskuzi emotivním příspěvkem, dostaneme nikoli věcnou diskuzi, ale zase emotivní příspěvky.

Otázka je, jestli jsou vysoké peróny ošklivé samy o sobě, nebo je to jen náš zvyk, že placaté nádraží je hezké.
03.08.2019 (13:19)  
A opět jsme začali osobním útokem, že? Tak rozvineme další zbytečné vedlejší vlákno s diskuzí o gramatice, stylistice a formě, nebo se pustíme do věcnějších témat bez arogantního poučování druhých, jakou větnou stavbu mají používat, aby byli hodni diskuze s Tebou?

Tak já to ještě jednou zkusím v naději, že se tentokrát nevysměješ formě, ale zareaguješ (adekvátně) na obsah:

Ano, nové typizované perony z betonových dlaždic se mi hodně nelíbí, zprznily už několik druhdy krásných stanic a jsem přesvědčen, že bezbariérový přístup lze řešit i estetičtěji. Tak jsem pocítil radost, že existují ještě stanice, v nichž se to nestalo. A vzhledem k tomu, že jsou zdejší diskuze už téměř mrtvé, jako obvykle jsem to udělal v naději, že někoho strhnu k věcné diskuzi. Opět marné naději. Máš na to nějaký názor, (gp)? Pokud ano, rád si ho poslechnu.
registrovaný uživatel (gp) 
Počet komentářů uživatele761 »fotek 0
02.08.2019 (20:52)  
No hurá, profesionál. Tak to bys měl umět buď ten postupně rozvíjející člen napsat pořádně, nebo škrtat kraviny. Je obecně známo, jak dnešní vesnické peróny vypadají. Není nutno je dlouze popisovat a když tak činíš, mělo by to mít nějaký význam. Na mě to působí, jako kdyby sis jen potřeboval ulevit, jak je to hnusný. Jestli chceš diskuzi, zkus větu o sedm slov zkrátit. Pak se můžem bavit o tom, jestli jsou ty vysoké peróny pěkné nebo ne a zdali mají vůbec smysl.
02.08.2019 (12:15)  
Milý (gp) (nebo se vás pod tou zkratkou skrývá víc, případně to měl být majestátní plurál?), ostatní to zjevně pochopili a na rozdíl od pana Coopera necítí potřebu trollovat. A já se, jako někdo, kdo se prací s českým jazykem živí, domnívám, že má původní věta je postavena tak, že je z ní, a také z okolností, za nichž byla napsána, dostatečně patrné, které její části jsou myšleny negativně a které nikoliv.

Opravdu se tu na jakýkoliv kontroverzní příspěvek už reaguje pouze sarkasmy či filipikami, nebo se tu někdy ještě dočkám normální diskuze?
registrovaný uživatel (gp) 
Počet komentářů uživatele761 »fotek 0
02.08.2019 (11:33)  
Prosím Tě, Nickone, měl by ses vyjadřovat věcněji. Takhle nevíme, co vlastně Ti vadí, jestli vysoké peróny, barva zábradlí, cena dlažby, její materiál nebo typizace nástupišť. Pak se nemůžeš divit, že si každý vybere, co se mu líbí a párá, číms do toho šil. Nešil! Prostě napiš: Krása, nejsou tu vysoké peróny, ty se mi nelíbí skoro tak moc, jako modrá zábradlí. Hned bychom věděli, na čem jsme a mohli oponovat, že zábradlí je tam pro dobro a radost šotoušů, aby nemuseli znovu souložit, když jim při focení spadne nehlídané robě pod vlak. A typizovaně modrá jsou proto, aby šla dobře vyretušovat.
02.08.2019 (10:45)  
Nemyslíš si, že ti to tak trochu padá vlevo? Nechtělo by to korekci? :-)
01.08.2019 (23:51)  
Když máme chuť na sarkasmus, je tak snadné vybrat si z několika informací jen tu jednu, co se nám zrovna hodí, vyložit si ji z možných způsobů tím nejméně příznivým a pak už si jen ulevit, že? Nestačí nám tu zatvzelí zhrzení fotografové, ještě chyběla trocha toho trollingu, abychom zdejší diskuze dále zatraktivnili. Ach jo...

I vysoká nástupiště se dají dělat hezká, stačí trocha soudnosti a respektu.
01.08.2019 (23:09)  
dosud nezprzněné typizovanými vysokými nástupišti
Správně. A cestující holota nechť si leze do vlaku jak chce.
01.08.2019 (16:27)  
Parádní souprava a jedna z nejhezčích stanic, které zůstávají v aspoň přibližně historické podobě, dosud nezprzněné typizovanými vysokými nástupišti z nejlevnějších betonových dlaždic a modrým zábradlím.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko