..: Fotogalerie - detaily fotografie 854.014-8 :..
 

854.014-8


854.014-8Informace o fotografii:
 - Úsek: Očelice - Bolehošť
 - Datum: 9.1.2021
 - Autor: Jakub Hlávka  Poslat email autorovi
 - Zobrazeno: 2278x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 4
 - Rating od uživatelů:
 6

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

21.01.2021 (9:46)  
Co má na mysli? Však si to po sobě přečtěte - jeden magor vedle druhýho :-).
Vše v dobrém - představoval jsem si to v barvách a pobavil jsem se, jak už dlouho ne. Kromě toho - sice v jiných souvislostech, ale občas to mám taky.
Nebo snad někdo považuje za normální o první adventní sobotě v pět vstávat, jet pro kolegu 15km na nádraží, hnát se po dálnici s vyplazeným jazykem 100km do Prahy (jízdní řády nejsou a nebudou dokonalé), tam přesednout na autobus, jet do Postupimi zazpívat Němcům rybovku (jedinou bezprostřední odměnou je svařák zdarma) a kolem jedné zalejzat do postele?
20.01.2021 (23:58)  
Ukázkový případ pro Chocholouška, všichni...
21.01.2021 (6:27)  


Co máte na mysli? :-D
20.01.2021 (19:23)  
Nazdár, čo si ma nepamätáš? Išli sme spolu vlakom Nové Zámky - Praha, nevíš?
Taková pohoda ve zkouškovém. Víš, že má jet šedesátka brejlák, tak si ráno vstaneš, nabereš kamaráda a jedete si vyfotit onu 4060. Akorát jaksi nevychytáš úsvit, takže z toho je "jen" stanicovka v České Skalici. Nu což, nevadí, aspoň něco. V Červeném Kostelci nabíráš bejvalýho spolužáka & kolegu, kterej přichází s informací, že není katr a na spěšňáku do Hradce jede brejlák. Začíná to pěkně.
Pokračování je už horší - vzápětí onen kolega zjistil, že mu jeho zrcadlovka v letech vyhazuje error. Brejlák projíždí a zrcadlovka nespolupracuje. Závada se bohůmžel projevila a nepodařilo se ji odstranit do konce focení, což je celkem pešek. Mobilní telefon je chabá náhrada, ale aspoň něco. Na jednu šedesátku dokonce zasvítilo - přilákala i jakési pražské šotouše, kteří kvůli jedné fotce vážili cestu až na Trutnovsko. Nu což, proč ne, jakoby. Po průjezdu odvážím spolužáka z Kostelce domů, aby stihl nástup v Náchodě a se druhým kamarýdem ještě něco málo pofotíme. Následně druhého kamaráda odvážím do Bolehoště za jeho kamarádkou. Mezitím spolužák ze střední a kolega bere katra v Náchodě a míří s ním do Chocně. Za ovládacími prvky katra 854.014-8 sedí trutnovský strojvedoucí Jirka Tomíček a zběsile mává - povšimněte si fešných ČD brejlí, které mu o 5 vteřin později spadnou a které následně najdu, abych mu je nechal v dopravě v Bolehošti - a chystá se brzdit do Bolehoště - na předvěsti volno.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko