..: Fotogalerie - detaily fotografie 122 :..
 

122


122Informace o fotografii:
 - Úsek: Sebuzín - Ústí nad Labem-Střekov
 - Datum: 6.10.2007
 - Autor: Vítek_V 
 - Pozn.: Kdo ho najde, jako první:o)?
 - Zobrazeno: 5722x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 5
 - Rating od uživatelů:
 5

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

  1 2 3      Zpráv na stránku:   
20.09.2008 (16:05)  
Já si myslim že jako na loď jak už tady někdo zminoval by to fotka byla dobrá a výhled na obec, Brnou je taky pěkný ale myslím si, že jako fotka vlaku to je prostě nic moc, 2*
26.11.2007 (7:58)  
Fotografie má něco sdělovat, ne? Z fotky by měl být poznat záměr fotografa, hlavní objekt na fotce by pozorovatel neměl hledat, ale měl by jej upoutat.
Tady je to jasný. Lodička jasně upoutá. Ale je to ten hlavní objekt? Vzhledem k tomu, že jsme v železniční fotogaleii a fotka se jmenuje 122 ... tak asi ne.
26.11.2007 (23:35)  


očividně
registrovaný uživatel Kykin 
Počet komentářů uživatele75 »fotek 0
24.11.2007 (19:58)  
Je vidět, že se najdou jedinci, kteří chodí na galerii jen klikat na hvězdičky, aniž by se nějak zabývali tím, co autor fotografie vůbec fotí a proč, ... Jakmile není čitelné číslo či poznat řada HV, hned je fotka špatná a podobné výplody.
23.11.2007 (15:37)  
Vítek_V Tak o tom, kdo maká a nemaká rukama rozhodně TY NEROZHODUJEŠ, takže bych trochu přibrzdil a neoháněl se tím, jak bába na trhu. Pokud vím, je zde už vcelku dlouho nepsaným pravidlem, že žlutohvězdičkový uživatelé toto své nízké hodnocení odůvodní něčím relevantním.
Tady někdo nepochopil, jak to s tím makáním bylo myšlené. Chtěl jsem tím jen říct, že jsem se nemohl vyjádřit, protože jsem musel jít do práce. Jelikož jsem na ŽP poměrně nový, tak nějaká nepsaná pravidla jdou zatím mimo mě, až je tady někdo napíše, tak se jimi budu řídit. Mimo to žluté hvězdičky mám jen pár týdnů
Topič:Pane kolego, zdá se zřejmě, že neuznáváte jinou práci než fyzickou a všichni učitelé, vědci, umělci, novináři, úředníci, lékaři a mnohé další profese jež vykonávají povětšinou duševní práci (také na železnici jich najdeme poměrně dost) jsou ve Vašich očích jen darmožroutskou lůzou válející se u počítače.
Tak toto jsem nikde nenapsal. Já jsem naprosto v klidu, jedinej kdo se tady vzteká je Vítek_V
23.11.2007 (20:16)  


Ne né, ty by jses asi nevztekal, nebo by Tě neštvalo, kdyby Ti někdo zrovna u Tvé fotky napařil nízké body (0, 1, třeba i 2) a držel pusu?!

No, a o tom (ne)pochopení, očividně jsem nebyl jediný, kterému přišlo, dle tvého projevu, že ostatními opovrhuješ a zatracuješ. Myslíš, že já snad nemám na práci absolutně nic jiného, než jen hodiny vysedávat u počítače a po sté se dívat na jednu fotku, než se zveřejní nová. Pochopil? Nepochopil.
Toť vše, chtěl jsem jen vědět důvod, proč jste hlasovali, tak, jak jste hlasovali. Sice se oháníš tím, že jsi byl v práci, ale paradoxní je, že na to, si fotku otevřít a kliknout si na hvězdičky jsi čas měl!
Pěkný večer, děkuji za spolupráci;-)
23.11.2007 (9:50)  
JTB: Tenhle úsek u Vaňova jsem ještě nefotil. Já jsem našel místo tak 3 km od Větruše po zelený. Nikde žádný výhled až nad Střekovem caa 10 m bez stromů. A lavička.
http://www.railgallery.cz/showphoto.php?photo=447
Potom ještě chodím na klasiku k Dubickému kostelíku.
23.11.2007 (3:24)  
Vampir, Vojtik, Redbird, Glagol: ono se odtud totiž asi vůbec nešotí. Nikdy jsem odtamtud nic neviděl a tohle místečko objevil vlastně náhodou. No a netrvalo dlouho a kluci ho podle mých fotek vyčenichali...:)
23.11.2007 (1:28)  
Tasa: Pane kolego, zdá se zřejmě, že neuznáváte jinou práci než fyzickou a všichni učitelé, vědci, umělci, novináři, úředníci, lékaři a mnohé další profese jež vykonávají povětšinou duševní práci (také na železnici jich najdeme poměrně dost) jsou ve Vašich očích jen darmožroutskou lůzou válející se u počítače.
Pokud si pozorně prohlédnu Vašich sedm výtvorů umístěných v galerii, pak na dvou z nich je velmi těžko rozpoznatelné číslo mašiny i když jste ji fotil z pár desítek metrů a tudíž by to dle Vámi zde vypsaných bodů měla být fotografie odsouzeníhodná.
Pokud se podívám na Vaše opusy po stránce kompoziční tak bohužel nevidím ani kousek nějakého nápadu, což tato Vámi silně kritizovaná fotka vykazuje v míře celkem dostatečné. Z Vašich sedmi fotografií jsou dvě a dvě foceny na stejném místě a zbývající tři jsou vzaté téměř přes kopírák. Tak nevím, zda je Vaše rozhořčení zcela na místě. :-)
registrovaný uživatel Flexo 
Počet komentářů uživatele54 »fotek 0
23.11.2007 (0:02)  
co ta mašina táhne za vozy, taky nejde moc poznat

Já myslím, že to jde poznat docela dobře. Jsou to Resy naložené novými kolejnicemi.
Ale to byste o té železnici museli něco trochu vědět.
22.11.2007 (20:08)  
DŮVOD odstranění možnosti hlasovat:
Tak, poslední dobou se docela divím, co je zde ve zvyku. Někdo se nudí, po sté si prohlíží fotky, tu náhle otevře jednu, kterou neviděl, kde si řekne "co na tom proboha je, vždyť je to hnus, kde je sakra mašina" a napaří bezmyšlenkovitě třeba za 2, ale klidně ještě i níže, jakoby se nechumelilo. To bych i přešel, hodnocení má každý své. I já. Nikomu nic neupírám. A však co mě zaráží a kapánek překvapuje, beru to ze své strany, je, že se ani NEOBTĚŽUJÍ napsat zde své odůvodnění, proč tak činili. To, co KONKRÉTNÍHO jim přišlo natolik jako "slabší průměr", ale třeba i jako "špatné", či "nepovedené"! Tímto se chci ale také omluvit těm, co mají co říci a komentář napíší. Jmenovat ale TY, jenž na to slušně řečeno "pozapomínají" však nemá cenu, však každý víme, co pánové?! Děkuji za z(ne)příjemnění odpoledne!


Někteří nemají čas na to sedět celé odpoledne u počítače. Musejí makat, rukama, chápeš? Nechápeš.
Co se mi nelíbí:
1. není málem ani poznat, co je to za mašinu
2. číslo mašiny, je nějaké nečitelné
3. co ta mašina táhne za vozy, taky nejde moc poznat
proto 2*
22.11.2007 (20:49)  


Tak o tom, kdo maká a nemaká rukama rozhodně TY NEROZHODUJEŠ, takže bych trochu přibrzdil a neoháněl se tím, jak bába na trhu. Pokud vím, je zde už vcelku dlouho nepsaným pravidlem, že žlutohvězdičkový uživatelé toto své nízké hodnocení odůvodní něčím relevantním.
A opravdu nevím, já mašinu docela poznám a vidím. Pak, dá se také vycházet z toho, jaká je na této trati el. trakční soustava + jaké typy lokomotiv po ní jezdí a jak se liší.
Kde si prosimtě slyšel, že číslo mašiny musí být čitelné? To mi pověz..
PS. Díky za odůvodnění
22.11.2007 (19:27)  
Mne sa takéto fotky vlakov v krajine páčia, ale ako napísal Přemysl Michálek drobné nedostatky to má, takže odo mňa za 4*.
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko