..: Fotogalerie - detaily fotografie 111.030-3 :..
 

111.030-3


111.030-3Informace o fotografii:
 - Úsek: Lhota pod Přeloučí - Řečany nad Labem
 - Datum: 18.5.2019
 - Autor: Chary  Poslat email autorovi
 - Zobrazeno: 2600x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 10
 - Rating od uživatelů:
 8

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

registrovaný uživatel JB 
Počet komentářů uživatele597 »fotek 0
23.05.2019 (19:00)  
A to není jen v Asii, vzpomínám si na takovou příhodu vedle v Sokolči (najdete ji snadno uprostřed ŽZO) platili 60 000 pokutu.
23.05.2019 (17:38)  
Příčná flétna to je ještě dobrý. U nás na asijském kontinentu, kde teda si bááááníček nedáme šáhnout (o tem není diskuze pražáci), se podobně nevalné pověsti těší Těškovice. Když po mači dopadne sudí od těškováků jen s doporučením zahájení výuky na příčnou flétnu, tak to pískal absolutní rovinu....Většinou je mu doporučeno, že jestli počká, tak mu hráči Těškovic umístí příčně ten jeho praporek do zde nepublikovatelného tělního otvoru a následuje nabídka pracovního poměru na šachtě. Ale také se přimlouvám, u nás by šlo o prodloužení tramvajové tratě ze Zátiší :-)
22.05.2019 (14:00)  
To není úplně špatný nápad. Vlečka do Velkých Chválovic by se dala protáhnout z dosud ještě existující vlečky do měnírny a do Ratenic by se to protáhlo z okruhu. V Cerhenicích i Radimi je hřiště hned u zastávky, tam by šlo jen o jednu výhybku a pár metrů kolej. Navíc v Cerhenicích se bude (skutečně!) stavět výhybna, takže by se to dalo zvládnout při jednom. Navíc v této skupině jsou třeba i Rostoklaty, a tam také dříve byla vlečka do měnírny. Nebo třeba Nučice a ty jsou vlečkou známé i zde v galerii...
registrovaný uživatel JB 
Počet komentářů uživatele597 »fotek 0
22.05.2019 (13:29)  
Takhle se po někom opičit, to je o ničem. Vlečku na stadion!
registrovaný uživatel toffees  mail  
Počet komentářů uživatele718 »fotek 0
22.05.2019 (12:10)  
:-). 55 hlavně za všeříkající koment.
21.05.2019 (21:06)  
Na snímku je zachycen vlak Sv 1300, který sváží tzv. správkové vozy. Onu sobotu však měl v soupravě řazené i zvláštní vozy. To máte tak.

Ve fotbalové pralesní lize není peněz nazbyt. Ale v moderní době se informace šíří jako blesk. Když se fanoušci Sokolu Velké Chválovice (IV. třída skupina B Kolín) dozvěděli, že fanoušci Baníku jezdí na zápasy venku zvláštními objednanými vlaky, řekli si, že nemůžou zůstat pozadu. Velkou část fanoušků tohoto klubu tvoří Pečáci, neboť Chválovičáci chodí do Peček na základku a kamarádské vztahy přetrvávají. Jenomže tito fanoušci mají celosvětově velmi špatnou pověst. Světově špatného věhlasu dosahují tedy hlavně na Pečecku. Naposledy například řekli rozhodčímu, že vůbec neumí pískat a měl by raději jít do místní ZUŠ k paní Vorlíčkové učit se hrát na příčnou flétnu, a to přímo do očí! Proto při dotazu na České dráhy, zda a jak by bylo možno vypravit zvláštní vlaky na utkání s fotbalovými celky AFK Chotutice, TJ Sokol Ratenice a SK Olympia Cerhenice, byl za výhodnou cenu nabídnut vlak ve složení barový vůz a tři vozy druhé vozové třídy, konkrétně BRam, Bai, Bai a Ba (papírák), ovšem z deponie Česká Třebová.

Na snímku je tedy zachycen přetah těchto vozů do pražské Libně, kde dojde k nezbytným úpravám (budou zpětně dosazeny pavučiny a holubí trus, který byl ošoupán při poslední revizi v České Třebové) a následně bude souprava sloužit právě fanouškům Sokola Velké Chvalovice.

Bližší pohled na zmíněné vozy:
https://i.imgur.com/dqlwHoO.jpg

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko