..: Fotogalerie - detaily fotografie 2x471 :..
 

2x471


2x471Informace o fotografii:
 - Úsek: Praha-Smíchov - Praha-Vyšehrad výhybna
 - Datum: 11.7.2011
 - Autor: Chary  Poslat email autorovi
 - Zobrazeno: 8576x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 3
 - Rating od uživatelů:
 1

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
18.01.2012 (15:49)  
Super fotka, která mě motivovala si s chutí přečíst všechny komentáře!!! 5*!
18.01.2012 (15:11)  
A nejsou to náhodou třeba právě ty tři diskutované?

Který tři? Už jsem ti psal, ať se vytasíš s nějakou námi zamítnutou blechoidní fotkou. Nalinkuj je sem, pokud nemáš jak, pošli mi je mejlem. Takový teoretizování o zamítnutejch fotkách bez toho, aby jsme se oba dívali na stejný obraz, je na dvě věci ;-)

Mimochodem, bylo by děsně fajn, abys ty dotyčný fotky představil v tom stavu, v jakým byly představeny tehdy a zamítnuty. Už jsme tu taky měli vykuky (třeba jeden z Kolumbie), co si někde jinde stěžovali, že jsme fotku zamítli a přitom to dokládali opravenou/upravenou verzí...
18.01.2012 (14:08)  
"fotka blechoidního typu, perfektně odfocená a zeditovaná, barvy lábuž, super kresba, kompozice v rámci blech bezvýhradná, násvit a všechno, a jedinej problém by byla právě ta blechovost a na tu by ta fotka byla zamítnutá"

A nejsou to náhodou třeba právě ty tři diskutované?

Seš si jistej, že se projevili jen ultrašotouši a že hodnotili jen oni? A podle čeho soudíš, že jsem zrovna já ultrašotouš?

Kvalitně provedená pestrost je jedna věc, neželezniční fotky jako tato věc druhá.

No nic, nemám sice moc potřebu sem něco dávat, ale podívám se a buď něco bude nebo nebude, kdyžtak budem v cenzůře diskutovat dál.
18.01.2012 (13:05)  
1) Jistě, mně se ty komentáře hodily, protože to byly jediný komentáře od správců na takový fotky z týhle akce. Dva nadšený, pak něco neutrálního, a sami sobě v rámci sekty si nic psát nemusíme.

Tobě by se teď hodila nějaká parádní fotka blechoidního typu, perfektně odfocená a zeditovaná, barvy lábuž, super kresba, kompozice v rámci blech bezvýhradná, násvit a všechno, a jedinej problém by byla právě ta blechovost a na tu by ta fotka byla zamítnutá. Prosím, opař mne.

2) viz 1. Obecný problém podobných fňuken je, že vloží fotku blbou jak koncepčně, tak editačně a z výtek si zpravidla vyberou jen to nejméně podstatné. Taková tradice. Opravdu kvalitně provedená blecha nemá problém projít, a zase bych mohl začít linkovat, jenomže to se ti prostě nehodí do krámu.

3) ano skutečně, účel je ukázat, že nejsou jen velký mašinky, a dát prostor ultrašotoušům, aby se projevili. Jako jsi nám to například předvedl ty ;-)

(bez očíslování) ano, nechodí jen skalní. A i náhodní kolemjdoucí mají snad právo vidět, že to jde všelijak. Furt se fňuká, že sluníčko, sluníčko. Nedávno tu byla kavalkáda na téma "parádní fotky bez sluníčka". Máme prostě různá témata...

Myslím, že ta kvalitně provedená tematická pestrost je jedna z předností zdejší galerie. Kvalitně provedená zdůrazňuju! Když někdo neumí exponovat a editovat a dílo odflákne, tak ať se nediví, že se mu byť netradiční fotka nepřijme. Mimochodem, utopené neznamená blechoidní fotku v uspokojivé krajinové kompozici. Utopené je např. toto http://www.zelpage.cz/fotogalerie/ostatni/sturc/sturc005.html

4) archiv projdi, v Praze toho už bylo nafoceno dost, ale jak sám píšeš, skoro odkudkoliv kamkoliv, však ty nás překvapíš. Měj ovšem na paměti předchozí odstavec ;-)
18.01.2012 (11:26)  
1. jak může bejt pádnej argument vypíchnutí dvou komentářů, který se ti hodily? Jistě bych si taky vybral, kdybych měl přístup :-). Navíc opakuju, že ten komentář nebyl myšlen bůhvíjak vážně.

2. neříkej, že ty tvoje legrácky by byly propuštěny od kohokoliv

3. no tak mi pověz, co byl účel. U těch Semerinků dotáhnout blechy ad absurdum a vytvořit diskusi, ukázat ultrašotoušům, že nejsou jen veelké mašinky? Ok. A tady u té fotky (to už je třetí)? Mě to opravdu zajímá, nesedím tu denně.

Tuhle stránku bohužel nenavštěvují jen skalní želpejdžáci, ale i občasní a kolemjdoucí, jak ti mají pochopit význam těchto šaškáren? Mluvím o tvých fotkách, tak polovička fotek ze série je perfektní právě pro blechovost.

4. Dobrá až přijedu domů, prohrábnu archiv nebo něco vyfotím. A předpokládám, že budu neoriginální a nevím co ještě... :-)
18.01.2012 (7:23)  
Moje argumenty nepovažuješ za pádné?

teze1: blechofotku ti zamítnou se slovy utopené
protiargument: citace nadšených komentářů správců pod blechofotkama

teze2: blechofotky procházejí jen od VIP
protiargument: linkování blechofotek od rozhodně ne-VIP autorů
poznámka: blechovost se nedefinuje počtem pixelů velikost mašiny, ale zkrátka nestandardní fotkou s velmi velmi malým vlakem, která mj. zpravidla vyvolá "odpor u ultras", viz dále, a je celkem jedno, jestli se jedná o blechu samici (semerinky, Petřín) nebo blechu samce (např. ty V. Svatoňovice nebo H. Skrýchov)

teze3: neuspělo
protiargument: ty víš přesně, co byl účel? Opravdu si myslíš, že nadšené komentáře jsou požadovaný výsledek? :-D :-D

Vážně si myslíš, že jsem ty dva semerinky dával proto, abych dostal 10/10 a samej med kolem huby? Fákt? :-D A tahle série myslíš že měla za toužebný cíl to samé? Opravdu? :-D Chytni se za hlavu, dej si studenou sprchu a zamysli se ještě jednou, ultrašotouši! To je mimochodem nápověda ;-)

ad3 - Kladný komentáře a vysoký hodnocení skutečně nebyly cíl akce! Ale to člověk s takovou dokonalou znalostí zdejších poměrů musí samozřejmě perfektně vědět. (viz "utopené" - mimochodem, víš co to je "utopená" fotka ve zdejším úzu? Ta může být, a zpravidla je, focená od koleje!)

ad4 - Proč bys měl posílat takovou fotku? Když tvrdíš, že to je taková sranda, mám rád lidi, kteří umí od slov přejít k činům. Jinak je to podle mně jen obyčejný žvanění a máchání hubou :-)
18.01.2012 (0:57)  
Přijde mi, že se tady bavim sám se sebou. Takhle to můžeme dělat donekonečna. Svoje argumenty považuješ za pádné? Já ty tvoje ne, čím to je? :-)

1. že to není pravda "se neukázalo", ukázal jsi to ty na naprosto nerelevantních případech

2. viz minulej příspěvek

3. škoda, že asi moc lidí ten účel nepoznalo, podívej se na hodnocení těch fotek oproti fotkám ostatním a mezi komentáři vidím dobrou polovinu o nepatrných vláčcích, "to už je moc" atd... Teď mi sem můžeš vyskládat kladný hodnocení a komentáře a já pak můžu udělat opak, proč ne, času dost.

4. proč bych sem posílal nějakou takovou fotku? Abych se dočkal podobnejch komentářů jako jsem vypsal v bodě 3? Nepotřebuju takhle experimentovat, od toho tu máme jiné :-). Ale pro mě za mě kouknu do archivu fotek třeba z Petřína, tam bude vlaků...
18.01.2012 (0:33)  
Se mi zdá, že nějak běháš od argumentu k argumentu a nemůžeš najít nic pádnýho. Nejprv že "správci napíšou utopené", načež se ukáže, že to není ani trochu pravda.

Potom že teda od prochází jen autorů, kteří "si to můžou dovolit", a zase se provalí, že nestandardní mikrovláčky procházej i od lidí relativně až zcela neznámých, při vší úctě.

No a teď že pobavilo a neuspělo?

Opravdu neuspělo? Já myslím, že ty diskuse pod těma fotkama z této série hovoří o naprostém opaku, pokud ovšem víš, co bylo cílem, což si ovšem opět troufnu tvrdit, že nikolivěk :-D Kdyby to bylo bývalo neuspělo, tak bychom asi nerozjeli tuhle kavalkádu, do níž přispěli i lidé mimo sektu "těch, kteří si to můžou dovolit" :-D

Mimochodem, zrovna ty moje dva semeringy byly čistě účelový a splnily na 100%. Jenomže já hlava sekty si to můžu dovolit, žejo :-D

Docela rád bych od tebe viděl nějakou fotku "odkudkoliv kamkoliv v Praze" aby tam byl vlak a bylo to originální. Grupi 17.01.2012 (11:50)
17.01.2012 (23:50)  
Furt to jsou ale fotky, kde je hlavním motivem vlak, nikoli víc než vedlejším. Tím pobavením jsem myslel spíš tohle:

http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/810487.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/810468.jpg

Asi jsi čekal, kdy vytáhnu tyhle fotky.

Chtěls tim nejspíš rozdmýchat diskusi, to se povedlo, ale proč to praktikovat dál, když to neuspělo...
17.01.2012 (23:16)  
Jedna fotka za všechny - http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-vozy/809/809192.html

Autor Lupen, když procházela, byla to jeho PÁTÁ fotka. Takže je jasné, že to v té doby byl už letitý zavedený VIP autor s velkým portfoliem, naprosto známý napříč celou komunitou a jemu prostě tohle prošlo, protože byl celebrita.

A pak ses probudil.

Tohle sice nejsou kdovíjaký blechy, rozhodně to teda nejsou šablonovky, nicméně autoři opět rozhodně patří mezi notorické celebrity, při vyslovení jejichž jména se rozhostí uctivé ticho

http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-vozy/854/854147.html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/749/749566.html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/751/751516.html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/705/705272.html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-vozy/810/810259.html
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko