..: České dráhy zajistí speciální vlaky na koncert Kiss v Brně :..

Skupina Kiss, foto: Llann Wé² – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27166448 Brno — Chystáte-li se na brněnský koncert rockové skupiny Kiss, který se uskuteční již tuto sobotu 20. května, možná využijete služeb některého ze železničních dopravců. Pro cesty z Prahy, Pardubic, Ostravy, Přerova a dalších měst na trase lze využít dva speciální vlaky Kiss expres Českých drah, které v sobotu odpoledne dovezou fanoušky této americké legendy do Brna a krátce po půlnoci zpět. Ve vlacích platí standardní tarif ČD, jsou však povinně místenkové (při nákupu v e-shopu nebo aplikaci Můj vlak je místenka zdarma). V ostravském vlaku budou navzdory delší trase přes Břeclav uznávány i jízdenky platné pro přímou trasu.

Podrobné časy odjezdů naleznete v řazení vlaků.

Zdroj: České dráhy


RaPa Poslat mail autorovi | 17.5.2017 (8:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Jízdní řád

Další z regionu ČR Jihomoravský


  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Antony 
26.07.2017 (10:32)  
nevim proc bych mel jet takovym starym srotem, kdyz to muzu vzit pohodlne railjatem :-D
22.05.2017 (17:49)  
ŘÍKAL JSEM TO !!!
registrovaný uživatel Laborec425  mail  
22.05.2017 (9:09)  
Tak se mi stalo, že jsem se náhodou při cestě z Kojetína ocitnul v jedenáct večer v Brně a došlo mi podle pomalovaných a v džínových oblečkách oblečených potulujících se opilých lidí, že se tam konal koncert. Naštěstí jsem viděl odjíždět ty posilové vlaky. Ten na Prahu se rozjel s vřískotem opilců, ten na Břeclav úplně potichu. Oddechl jsem si, že s místenkou Metropolem dojedu do Ústí nad Labem v klidu. To jsem netušil, že dost fanoušků Kiss nestihne posilové vlaky a navíc se zapomnělo, že pojedou ještě o dost víc agresivní a dost hodně "unavení" fanoušci plzeňského fotbalu. V kupé na mém místě samozřejmě leželi "baťůřkáři", kteří odešli a já tam zůstal sám s cizinkou s dítětem. Potom ale přišli totálně našrot dva fanoušci s asi 14tiletou holkou, která je celou cestu do Prahy hlídala, aby na nás nepadali a nepoblili se. Na záchod jsem se neodvážil, protože ulička byla plná podle řečí dost agresivních jedinců. V Praze skoro všichni vystoupili a byl klid.
Tak to byl můj zážitek z noci, kdy vyrazily i dva posilové Kiss expresy :).
21.05.2017 (12:34)  
No je pravda, že fotbaloví fanoušci a lidi co jdou na tuto šou nejsou stejní dobytkové.
Kdysi jsem jel EC Avala (blahé paměti), den před tím hráli v Praze Iron Maiden. No a tohle jelo nějak v půl šestý ráno, tak se to hned na hlaváku nacpalo návštěvníky této akce. Za Libní už všichni spali jak dřeva a vlakem se nesl pivní odér doprovázený občasným zachrápáním :-) Jinak v pohodě, v Brně, Břeclavi nebo v Bratislavě to vystoupilo a bylo.
20.05.2017 (15:50)  
Nejvíc nablito je tady v té diskuzi, jak tak vidím... Jedná se o koncert, kulturní akci, vystoupení umělců světového věhlasu. Diskutující ale už předem vědí, že je to akce pro důchodce, další už ví, že ve vlacích se bude usilovně zvracet a taktéž ti důchodci budou demolovat nejlepší brněnské šaliny. Na zvracení mi je už teď - z těch vašich kydů...
20.05.2017 (13:03)  
Pár zrychlů by se u DPMB našlo. Jo pódium stavějí 50tunovým jeřábem. Asi aby ho postarší rockeři nevyvrátili. Jenom nevím jak je možné, že na jednu stranu nemají sílu vylézt do schodů a na stranu druhou mají mít fyzickou sílu zdravého kotelníka, co rve sedačky.

Mimochodem, nechcete je naložit do Gagsu*? Vrstevníci Simonsova dědečka tak jezdili na tábor. Přijde vám normální požadovat úřad pro třídění lidí?

*) https://www.parostroj.net/katalog/nv/images/vykresy/Gags_10.gif
registrovaný uživatel PN  mail  
20.05.2017 (10:15)  
Za mě je škoda, že to nejede až na výstaviště. Takhle budou ti fandové ještě otravovat v jedničce a ničit nová Varia DPMB. Nebo že by DPMB v době koncertu stáhla z jedničky Varia a nasadil ty nejhorší T3 a K2 které jsou ještě provozuschopné?
registrovaný uživatel kave 
20.05.2017 (9:16)  
Dale Cooper:

Měl jsem možnost v Bohumíně projít soupravu po návratu z odvozu fanoušků Baníku. Kdybyste to měl pak opravovat a uklízet, tak nikdy ten svůj rádoby ironický, ve skutečnosti spíše hloupý příspěvek nikdy nenapíšete. Slušnými slovy nepopsatelné, zkrátka verbež. Ale musím přiznat, že na imigranty ještě nemají, zážitky z předloňského Rakouska to daleko překonaly.
20.05.2017 (6:20)  
Do vlaku by se měl povolovat vstup pouze slušným lidem. Pokud se neumí chovat, ať jdou pěšky. Taky by bylo dobré spočítat, zda vybrané jízdné vůbec pokryje vzniklé škody.

Jinak jsem chtěl původně napsat: To bude zase v alejích nablito.
19.05.2017 (22:42)  
M 474 003: Nemělo by se tedy vedle kamionů zakázat i nastupování cestujících do vlaku? Osedí sedačky, prošlapou lino, budou házet odpadky do koše, chodit na záchod no a kdo to má opravovat nebo uklízet, že?
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko