..: UZEL 2014, aneb Seznamovák fakulty dopravní :..

Příjezd účastníků seznamováku, foto: UZEL Soběšín — Fakulta dopravní ČVUT tento rok opět připravuje UZEL, jediný seznamovací kurz pro nové studenty oboru. Pořadatelé z fakultního Klubu EFDRIVE připravili mnoho her a soutěží, kterými uvedou nové studenty do neznámého prostředí bez zbytečných rozpaků. Účastníci se tam dozvědí vše potřebné pro snadný start na univerzitě a také tipy pro kolejní či studentský život v Praze.

Stavba mostu - prezentace návrhu, foto: UZEL Celá akce proběhne ve dnech 11. až 14. září 2014 v kempu YMCA v Soběšíně. Program začíná již společnou cestou vlakem s organizátory z Prahy do kempu, kde můžete potkat další lidi, kteří vlaky milují nebo jim aspoň nevadí. Všichni se seznámí s novými spolužáky, se kterými se budou dlouho potkávat – přímo ve škole, na kolejích, v rámci studentských klubů i všude jinde. Svou účast jako hosté přislíbili také další aktivní členové ze studentské unie a rovněž lidé z vedení fakulty. Organizátoři sice chystají drobné odměny pro ty nejúspěšnější soutěžící, ale na všechny čeká spousta nových kamarádů a zážitků na celý život.

S jakýmkoli dotazem se můžete obrátit přímo na pořadatele na adrese uzel@fd.cvut.cz. Všechny další informace najdete na stránkách UZLU. Tak dlouho neváhejte a hlaste se, kapacita je stejně jako v minulosti omezená.

Stavba mostu, foto: UZEL Stavba mostu - materiál, foto: UZEL Stavba mostu, foto: UZEL Společné foto účastníků a organizátorů, foto: UZEL

Odkazy: UZEL - Seznamovák pro prváky fakulty dopravní ČVUT, Tábor YMCA Soběšín 


Jan Máca Poslat mail autorovi | 23.8.2014 (18:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Praha ČR Středočeský Česká republika (celá)


dopisovatel nebo člen ŽP topič  mail  
26.08.2014 (11:05)  
mahathma + JP: Psal jsem snad něco jiného? :-)
25.08.2014 (13:25)  
DeltaCZE: 8 z 10 ne, ale jistý průnik čtenářů ŽP a studentů FD ČVUT/DFJP UPCE tady máme. :) Proto dáváme prostor aktivitám obou škol.
editor nebo admin ŽP Jan Máca  mail  
25.08.2014 (10:20)  
Tomáši, osm z deseti čtenářů sice nebudou letošními prváky fakulty dopravní, ale věřím, že několik čtenářů tato nabídka oslovila.
K tvojí otázce: Seznamovák je primárně určen pro budoucí prváky FD ČVUT. Pokud by byl dostatek volných míst, tak nebudeme mít problém vzít i jiné studenty, ale v této chvíli je kapacita téměř naplněna, a proto studenty jiných fakult odmítneme, abychom měli dostatek míst pro "svoje" prváky. Navíc pro studenty jiných fakult by to seznamovák v pravém slova smyslu nebyl, protože by tam pravděpodobně byli sami a i celý průběh seznamováku (hry, přednášky a další program) je zaměřen na dopravku.
registrovaný uživatel TM 
25.08.2014 (9:15)  
Potom nechápu poenty článku/pozvánky/reklamy. Nebo na ŽP je 8/10 členů prváci ČVUT FD?
25.08.2014 (8:53)  
DeltaCZE, topič: Pod fotkami je napísané "Seznamovák pro prváky fakulty dopravní ČVUT"

Mám dojem, že je to celkom jasné. :)
25.08.2014 (1:47)  
Topič: Odpověď na tuto otázku překvapivě ne. :)
dopisovatel nebo člen ŽP topič  mail  
25.08.2014 (0:53)  
DeltaCZ: Co je napsáno pod fotkami na konci článku?
registrovaný uživatel TM 
23.08.2014 (22:25)  
A to se přihlásit mohou i lidé, co nedělají ČVUT FD?

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko