..: České dráhy stahují soupravy City Elefant z části vlaků do Děčína :..

City Elefant na trase Praha - Děčín, foto: Karel MálekDěčín — České dráhy od 18. dubna přehodnotily dosavadní koncept víkendového nasazování příměstských elektrických jednotek řady 471 na rychlíky v relaci Praha - Děčín a zpět. Na vlaku číslo 670 v pátek a na vlacích s čísly 671, 673, 683, 690 a 692 v sobotu tak nově pojedou opět klasické soupravy, řazené z vozů řad A, BDs a B, které jezdí na těchto vlacích běžně v pracovní dny. Důvodem je zejména přeprava cestujících s jízdními koly, jejichž velké množství je pro jednu jednotku řady 471 problémem, zatímco do služebního oddílu vozu řady BDs se jich vejde pohodlně více. České dráhy zatím neoznámily, zdali je toto řešení pouze dočasné či konečné, nicméně zřejmě s ním můžeme počítat minimálně do konce září.

Zdroj: České dráhy


Michal Jaroš Poslat mail autorovi | 10.5.2014 (8:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci Jízdní řád

Další z regionu ČR Praha ČR Středočeský ČR Ústecký


  1 2 3 4 5 6      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Leinad 
10.05.2014 (9:39)  
M 474 003 : Tak si nemaj hrát na šotouše, ale maj koukat na displej/slyšet hlášení. Na zastávkách, kde R4 pravidelně staví, zase někdo může dobíhat projíždějící rychlíky, vedené lokomotivou s béčkem.
10.05.2014 (8:48)  
Konečně někdo dostal rozum, alespoň částečně. Soupravy pro rychlíky naprosto nevhodné. Nejlepší Kocourkov je, když čekám na zastávce a někdo se blíží po cestě a vidí jet rychlík, je zajímavé, jak i důchodci dokážou vyvinout vysokou rychlost, rozeběhnou se k zastávce v domění, že jim jdou špatně hodinky nebo ČD zase předělaly jízdní řád, a ono nic, když přiběhnou na zastávku, vlak nezastaví.
  1 2 3 4 5 6      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko