..: Výtopna Zdice vypraví Novopacký expres :..

Plakát Novopackého expresu, foto: Výtopna Zdice Zdice — Muzeum Výtopna Zdice vypraví v neděli 23. února 2014 historický vlak pod názvem Novopacký expres. Jak již z názvu vyplývá, hlavním cílem je známý pivovar v Nové Pace z roku 1842. Pro všechny zájemce bude zprostředkována exkurze do prostor pivovaru, kde se seznámí s výrobními postupy a ochutnají také několik druhů piv. Ochutnávat se bude přímo z ležáckého tanku, a to i speciály, jako pivo třešňové, zázvorové či konopné pivo. Odjezd z Prahy hlavního nádraží je naplánován na 6.45 ráno, z Mladé Boleslavi odjede v 9.00. Na zpáteční cestu z Nové Paky se vlak vypraví po patnácté hodině a do Prahy přijede po osmé hodině večerní. Z důvodu omezené kapacity vlaku je nutno se předem přihlásit u organizátora. Kontakty naleznete v kalendáři akcí. Cena zpáteční jízdenky včetně exkurze činí při jízdě z Prahy 349/195 korun a z Mladé Boleslavi 295/150 korun.

Zdroj: Výtopna Zdice


Dominik Jaroš | 15.2.2014 (8:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Dopravci Pozvánky

Další z regionu Česká republika (celá)


registrovaný uživatel Boguš 
26.02.2014 (11:05)  
Já se také zúčastnil a nemohu než souhlasit že to byl moc pěkný výlet a hlavně exkurze v pivovaru,kde se v ochutnávce rozhodně na nás nešetřilo.Co se týká zpoždění tak já byl naopak rád že bylo a v Boleslavi krásně vyšel přestup od Liberce,jinak bych musel jet do Libuně a jízdu si tím zkrátit.
25.02.2014 (10:46)  
Nikdo se nezúčastníl? Vaše chyba. Když pominu drobné nedostatky, tedy zpoždění nezaviněné pořadatelem, byla tahle akce neuvěřitelně krásná. Jízda - paráda, zážitky z ní taky. Přijetí a exkurze v pivovaru? Nedovedu si vzpomenout na lepší, a že jsem se zúčastnil asi dvaceti za můj brožovaný život. Sláva SAXI, nezměrné díky Radimu Říhovi.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko