..: Silvestr je tady! :..

-20 °C, Stráž nad Nisou - Liberec, foto: Grupi Beroun — Tři sta pětašedesát dnů uplynulo jako voda a už zase tady máme konec roku. Už patří k dobrým tradicím, že pro tento den vybíráme aktuality úsměvné a články psané lehkým perem. Ani letos to nebude jinak. Ať už budete Silvestr trávit jakkoliv – sportem, vyrazíte na svatý Hostýn třeba na půlnoční mši, u televizních pohádek, v teplých krajích na vyhřátých plážích nebo s přáteli v klubu či někde na horské chatě – budeme s vámi. Zkontrolujte, zda máte všechno potřebné na chlebíčky, dejte chladit sekt či šampaňské a užijte si posledních 17 hodin roku 2013.

Začněme zvesela – s hudbou!


Konec roku bývá spojován s přáními přátelům a známým, aby se jim v roce novém dobře dařilo, aby měli štěstí. Novoročenky dříve zaplavovaly poštovní schránky, dnes plní ty e-mailové. Podívejte se na novoročenky našich příznivců a pokud bystě chtěli své PF ještě vložit, máte nejvyšší čas.

S vývojem techniky se i novoročenky posunuly o úroveň výš. Od původních tištěných, přes jednoduché animace až k videonahrávkám. S jedním úsměvným PF přišli vloni studenti Lesnické a dřevařské fakulty Mendlovy univerzity. Myslím, že si v Brně užili při natáčení i dost zábavy a střihač připravil více verzí. A co dělají dřevaři na ŽelPage? Protože modýlky domečků doplňují pravidelně Trainmaniakovy fotografie… (Podobnost s jiným filmem je jistě čistě náhodná.) Pokud máte nebo narazíte na podobné úsměvné PF-video, ozvěte se nám (nejlépe vzkazem autorovi) a my ho do konce roku ještě zveřejníme.


Vlad Poslat mail autorovi | 31.12.2013 (7:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko