..: Cena děkana fakulty dopravní už pošesté :..

Předání cen děkana FD ČVUT, foto: FD ČVUT Praha — Každoročně organizuje Fakulta dopravní Českého vysokého učení technického v Praze soutěž „Cena děkana fakulty dopravní“. Ani letošní jubilejní dvacátý rok existence fakulty tomu nebude výjimkou. Již pošesté mají možnost studenti středních škol a gymnázií možnost zasílat své projekty zaměřené na dopravu či telekomunikace na posouzení odborné porotě složené z pracovníků fakulty a soutěžit tak nejen o přijetí na fakultu bez přijímacích zkoušek, ale i o zajímavé ceny.

Kategorie a termíny

Pro účast v soutěži je nutné splnit několik podmínek. Nabízená témata prací jsou dopravní stavby, ekonomika dopravy a telekomunikací, automatizace a informatika v dopravě a telekomunikacích, design dopravních prostředků a staveb, zvýšení bezpečnosti dopravy nebo dopravní prostředky. Jak je vidno, tématicky není vyloučeno téměř žádné zákoutí týkající se dopravy. Rozsah vlastní práce je stanoven na maximálně 20 stran A4 a je nutné ji odeslat přes formulář na webových stránkách soutěže do 13. prosince 2013. Společně při odesílání je třeba vyplnit drobný abstrakt a kontakt na autora (případně na spoluautory).

Auditorium na ceně děkana FD ČVUT, foto: FD ČVUT Dále je třeba vypracovat prezentaci, ve které je třeba shrnout obsah celé práce a představit ji odborné komisi, složené z vyučujících Fakulty dopravní. Rozsah prezentace je maximálně 10 stran (snímků) a doba na prezentaci je maximálně 10 minut. Odbornou porotu tvoří například doc. Ing. Lukáš Týfa, Ph.D., z ústavu dopravních systémů, Ing. Zuzana Schejbalová, Ph.D., z ústavu soudního znalectví v dopravě nebo doc. Ing. Petr Vysoký, CSc., z ústavu dopravní telematiky. Soutěž probíhá pod záštitou prof. Ing. Miroslava Svítka, děkana fakulty dopravní.

Všechny důležité informace byly zmíněny, a proto mi nezbývá, než na závěr popřát případným účastníkům soutěže hodně štěstí při tvorbě projektu, a co nejméně „rýpavých“ komentářů poroty.

Zdroj: Webové stránky soutěže


Jan Máca Poslat mail autorovi | 5.12.2013 (6:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu Česká republika (celá)


editor nebo admin ŽP Jan Máca  mail  
14.12.2013 (21:35)  
Dovolím si oslovit případné zájemce o soutěž. Termín pro odesílání projektů je posunut na 31. prosince 2013.
05.12.2013 (14:10)  
Pozor pro případné zájemce, nedávejte do své práce Žabotlamy; dostanete mínusové body a vynadáno :D Ale rozhodně doporučuju se zúčastnit, ikdyž se na tuto školu nechystáte.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko