..: Zvláštní jízda do Koryčan a na Ždánickou lokálku :..

M286.1032, foto: Jiří Zedníček Brno/Koryčany — Po úspěšné jízdě do Malé Morávky si vás dovolujeme pozvat na další zvláštní jízdu. Tentokráte pojedeme na vlečku do Koryčan (ano, tato trať je skutečně vedena jako vlečka), dále pak na Mutěnickou spojku, pozůstatek někdejší trati do Kyjova, a Ždánickou lokálku, po které pojedeme pouze ve zbývajícím úseku Čejč – Uhřice u Kyjova. K této trati vede ministerstvo dopravy z podnětu SŽDC správní řízení o zrušení dráhy, poté bude možná i fyzicky zrušena. Proto také pořádáme zvláštní fotovlak. Jízda se bude konat dne 28. listopadu 2010 s historickým motorovým vozem M 286.1032. Na akci je třeba se předem přihlásit do pátku 26. listopadu 2010. Cena celodenní jízdenky je 420 korun. Bližší informace najdete v podrobnostech k akci.


Jiří Zedníček / J.U.R.A | 24.11.2010 (18:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Jihomoravský


  1 2      Zpráv na stránku:   
30.11.2010 (15:21)  
27.11.2010 (13:58)  
Přátelé, nevěřil jsem tomu, ale stalo se. Máme plno! Díky za Váš zájem, už nevolejte... věřím, že se při podobné akci sejdeme třeba na jaře. Nápady by byly:) Milan
25.11.2010 (19:47)  
Frantisek: Tak ještě není všem dnům konec a trať není zrušená. Kdyby se našel dostatečný počet zájemců, není problém ji projet ;-)
25.11.2010 (18:57)  
Petr Martinek: Škoda, že jsem o akci do Hevlína nevěděl, velmi rád bych se byl přihlásil a rozšířil řady zájemců, třeba by na ni i došlo. Snad půjde ještě nějaký čas aspoň projít pěšky.
25.11.2010 (18:27)  
Tato akce byla jiz nejakou dobu avizovana ve zdejsim kalendari akci takze se tam stacilo kouknout
25.11.2010 (17:02)  
Především je potřeba brát v úvahu, že informace o zrušení těch několika tratí je hodně čerstvá. Další překážkou je, že vůz byl na několik týdnů dopředu rezervovaný (mimo jiné už příští týden opět). Akce byla už dříve vyvěšena jinde a zveřejnění zde odhaduji na snahu nalákat ještě potenciální zájemce, protože jsou volná místa. Samozřejmě, proč ne?

Naopak oproti Vám jsem přesvědčený, že zveřejnění na poslední chvíli má lepší účinek, než dlouho předem. Z vlastní zkušenosti s pořádáním podobných akcí vím, že lidé se zdráhají slíbit Vám dlouho dopředu účast, protože si chtějí nechat "zadní vrátka" pro případ, že by se později objevila jiná, pro ně zajímavější akce. A samozřejmě rozhodnutí nechávají na poslední možnou chvíli.

Navíc si myslím, že v listopadu už nemá každý tak nabitý program, aby se nemohl v týdnu rozhodnout, zda v neděli někam jet. Jo v červnu, červenci, to je jiná.
registrovaný uživatel SMall42  mail  
25.11.2010 (15:28)  
Petr Martinek: Neříkejte mi, že nevíte, co je ironie.

Jedná se mi o to, že veřejně oznámit, že se akce koná 4 dny před termínem není dobrý zvyk, jakékoli jsou důvody. Samozřejmě je to lepší než ještě později nebo vůbec, jak to bylo s Bochovem s JHMD v září, nicméně POŘÁD je dobré brát v úvahu, že docela dost lidí má rozplanováno, co bude dělat, týden-dva-více dopředu a lepší je - aspoň podle mně - říct "připravuje se akce, ale nemůžeme zaručit úspěch" než jakékoli informace nechat na poslední chvíli. Kdo to vidí a myslí jinak - má svaté právo, vyjádřuji se pouze ve svém vlastním jménu.

Názor na to nezměním a určitě nehodlám přiznat, že takový přístup k lidem je fajn a OK. Což mi ale přinejmenším nepřekáží přát účastníkům a organizátorům hezké počasí a opravdu vydařenou akci, které se ale - právě s těchto důvodů, které jsem napsal pár slov výše - nezúčastním.
25.11.2010 (15:05)  
SMall42: ukažte mi na organizátora, který chce, aby na jeho jízdu jelo málo zájemců!
Proto zde ta upoutávka je, aby se hlásilo co nejvíce zájemců (přesněji do max. kapacity vozu, tedy 48 os.) protože v případě nezájmu se nepojede NIKAM.
Minulý týden se měla konat jízda do Hevlína, ale kvůli malému zájmu ji musel organizátor odvolat, protože by na tom jinak prodělal gatě.
Zkuste trochu myslet, než naklepete do klávesnice takovou ptákovinu...
25.11.2010 (14:46)  
Dobrý den
rád Vás uvidím na nedělní akci s Krokodýlem po lokálkách na Kyjovsku...akce se nekoná na poslední chvíli ale byly tu určité technické problémy
registrovaný uživatel SMall42  mail  
25.11.2010 (14:44)  
Zajímavé jsou v poslední době v ČR zvyky, nejenom Ministerstvo a SŽDC ruší některé tratě narychlo a v tichosti, ale i akce se konají na poslední chvíli, tak, aby snad většina zájemců už měla jiné plány?
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko