..: Párou Ústeckým krajem :..

Ústí nad Labem - Zubrnická museální železnice ZMŽ ve spolupráci s Ústeckým krajem pořádá zvláštní jízdy parního vlaku nazvané Párou krajem.

Akce se koná při příležitosti 130. výročí tratí Ústí n.L. - Úpořiny - Bílina a Ústí n.L. Střekov - V.Březno - Prostřední Žleb. Zároveň je akce pojata jako ukončení sezóny v železničním muzeu v Zubrnicích.
Zvláštní vlak bude tažen parní lokomotivou ř.475.179 Šlechtična a pojede okružní jízdu z Ústí n.L. přes Úpořiny, Bílinu, Most, Louku u L., Teplice v Č., Ústí n.L. záp. a Střekov do Velkého Března, Prostř.Žlebu a Děčína.
Z Bíliny do Mostu pojede souběžně s motorovým vozem M131.1 Hurvínek, na nádraží v Ústí n.L. Střekov bude vystavena parní akumulační lokomotiva ze Setuzy a z V.Března bude zajištěna autobusová doprava do muzea v Zubrnicích. Podrobnosti naleznete na webu ZMŽ, nebo na plakátě.

Zde bych chtěl zároveň poprosit všechny fotografy, kteří se přijedou podívat, o příspěvky do fotoreportáže z této jízdy. Děkuji všem. (Fotoreportáž bude na webu JRtrain a ŽelPage)

JRtrain Poslat mail autorovi | 25.11.2004 (8:35)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Ústecký

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko