..: PF 2010 :..

PF 2010, foto: Payus Ctěné čtenářstvo, dovolte mi, abych v této vzácné chvíli poděkoval jménem členů našeho občanského sdružení za vaši rekordní přízeň v uplynulém roce a poodhalil něco z toho, co na ŽelPage v roce 2010 chceme dosáhnout a k čemu vás budeme i nadále potřebovat. Budiž nám radost, nadšení a samozřejmá lehkost, s jakou naše týmy připravily vydařenou silvestrovskou show, inspirací pro následující rok.

Na tomto místě patří dík především všem Těm, kteří přidali ruku k dílu. A máme asi být na co hrdí, vždyť např. čtvrté vydání kalendáře je téměř rozebrané, návštěvnost opět trhala rekordy, vydali jsme řadu zajímavých článků, řazení pro aktuální grafikon se i díky nováčkům plní nebývalým tempem.

Stále častěji vzniká v komunitě kolem ŽelPage spontání potřeba setkávání nejen fotografů. Proto jsme na nejbližší dobu připravili dvě akce. Poslední lednový den se setkáme na výstavě Po kolejích v obvodní knihovně v Plzni-Skvrňanech. U příležitosti devátých narozenin ŽelPage pak vyjede zvláštní vlak z Brna na jihovýchod - podrobnosti se zde dozvíte již brzy. Rádi vás uvidíme.

Největší radost nám ale přináší poděkování od čtenářů. Ať už dokáží doplnit zprávu zajímavým dodatkem, potěšit vlídným slovem nebo "jen" poslat na provoz tohoto serveru nějakou stovku.

Pokud máte zájem, rádi se s vámi podělíme o radost nad novoročními přáníčky, které nám došly v hojném množství do Galerie PF. Stále do ní můžete svým přáním i přispět.

Takže připíjím "Na zdraví!" a přeji splnění všech přání v roce novém a mnoho malých setkání a radostí nejen na našem webu.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 1.1.2010 (0:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Svět


  1 2      Zpráv na stránku:   
01.01.2010 (0:24)  
Šťastný nový rok! Hlavně ať nás ty naše dráhy tento nacházející rok příliš neser_ou!

A i vám přeji mnoho úspěchů a radosti v roce 2010!
Samozřejmě i redakci Želpage, kteří nás celý rok dotují zajímavými články a aktualitami!
registrovaný uživatel rpet  mail  
01.01.2010 (0:10)  
k recenemu se pridavam v case 23.08 i ja, z Velke Britanie, hrabstvi Dorset, Bournemouth city.
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko