..: Zaměstnanci ČD mohou na Den železnice využít slevové nabídky :..

Reklamní tauři v depu - Království železnic, foto: Josef Petrák Praha — Po prázdninové soutěži připravilo pražské Království železnic další zajímavou nabídku, tentokrát však určenou pro zaměstnance Českých drah. Každý, kdo přijde na Den železnice 25. září shlédnout největší modelové kolejiště u nás a prokáže se zaměstnaneckou In–kartou, získá jednu vstupenku pro dospělého zdarma. V Království železnic, které se rozkládá v areálu o rozloze více než 2 800 metrů čtverečných, lze mimo zmíněného kolejiště spatřit také velkou výstavu současné produkce stavebnice LEGO obsahují veškerý současný sortiment a také několik již nevyráběných modelů a zatím neuvedených novinek. Zejména malým návštěvníkům se bude jistě líbit rozsáhlá expozice lokomotivy Tomáš a připraveno je pro ně i promítání známých LEGO filmů. Generálními partnery tohoto rozpracovaného projektu jsou České dráhy a ČD Cargo, mediálním partnerem pak ŽelPage.

Zdroj: Království železnic


Dominik Jaroš | 1.9.2010 (20:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Stavby a projekty Pozvánky

Další z regionu ČR Praha


  1 2      Zpráv na stránku:   
03.09.2010 (13:16)  
Farkač Karel : zeptejte se "daňového Spravedlivého", jinak pana Miroslava Kalouska, t.č. ministra financí. Bude jistě rád za tuto informaci a připraví zvláštní zákon, který bude ve zrychleném jednání projednán, včetně Senátu a muří nohy pana presidenta ...
03.09.2010 (12:54)  
Bude tento benefit zdaněn? A pokud ano, jakým způsobem?
FRK
02.09.2010 (12:33)  
to JP , Tynec panové ten hnus sem myslel z modelářského hlediska možna se dalo použit hračkový vlakodrom,jinak fakt je že brno je o řad lepší než kž.
jinak ja osobně nevidim žadnej problem s partnerstvim želpage a kž
02.09.2010 (10:52)  
Co baví modeláře nevím. Já tady prezentuji, jaké zklamání s návštěvou KŽ vyjádřila děcka.
02.09.2010 (10:31)  
jen bych si dovolil doplnit, že v Brně je to asi za poloviční vstupné, nikdo tam nebuzeruje a synka to opravdu baví. V Království železnic v podstatě nebylo na co koukat, takže po cvíli zaplul do hracího koutku. Že tam (Brno) nejde o věrnou modelovost bych neřešil, v tom, že se pak o stavění "vláčků" zajímá i doma, bych viděl ten přínos. A hádejte, z kerýho štatlu su:-)
02.09.2010 (10:05)  
Je legrační, že kdykoliv se tu objeví článek o Království železnic, zapůsobí na ortodoxní modeláře jako červený hadr :-D
02.09.2010 (9:37)  
Týnec) Mě napadá třeba nedodržení žádné epochy ani geografické lokace a nebo třeba ty postavičky z Kinder Surprise suplující náklad v některých vozech. :-) Ale to záleží, komu se co líbí.
registrovaný uživatel Týnec 
02.09.2010 (9:32)  
to Rybizek: v Brně jsem několikrát byl, KŽ znám pouze z prezentací a fotek...rozhodně si nemyslím,že by se tyto dva projekty daly srovnávat.Označení brněnského kolejště "hnusem" se mně jeví poněkud přehnané.Organizace jízd na kolejišti má svou logiku, a i z modelářského hlediska není moc věcí, které by se daly v Brně vytknout.
02.09.2010 (9:29)  
Rybízek) OK, na Modelový svět v Brně jsem zapomněl, i když jsem tam byl. Osobně bych si slovo hnus odpustil. Někdo prostě staví maximálně věrné kolejiště a piplá se na tom giga hodin času, někomu stačí jen jednoduchá maketa viz MS a KŽ. Každé si své zájemce najde.
02.09.2010 (9:14)  
to JP - no stejnej hnus je napr v Brne ale panove ruku na srdce detem se to libi a my modelaři se podivame jinam
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko