..: Fotka roku 2008 – hlasování :..

Fotosoutěž Úderem půlnoci ze 3. na 4. února se uzavřely nominace do III. ročníku soutěže Fotografie roku. V deseti kategoriích se nakonec sešlo přes 200 snímků. Kdo do půlnoci nominovat nestihl, nezbývá mu, než popřát hodně štěstí kolegům. Nyní je na vás všechny, abyste zvolili v každé z kategorií tu svou „nej“ fotografii a dali jí svůj hlas. Jak na to?

Otevřete–li Vaše Administrátorské rozhraní, najdete v levém menu Hlasování v soutěži. Pod tímto odkazem se skrývá seznam nominací, kterým můžete přidat svůj hlas. V každé kategorii můžete hlasovat pro jeden snímek a své hlasy nemůžete měnit! Dobře rozvažte, komu hlas dáte. Hlasování se mohou účastnit i ti, kteří nejsou na stránkách registrování. Stačí použít služby SMS; návod, jak postupovat, najdete na stránce s nominacemi. Hlasovací zprávu ve tvaru „zpfotomezeraID“ zasílejte na telefonní číslo 736 300 202 (T–Mobile; cena za zprávu je obvyklá dle Vašeho tarifu operátora, ze Slovenska můžete použít 0914 110 000, provozuje Mobilem.cz). I pro SMS hlasy platí omezení jednoho hlasu na kategorii.

Pro své favority můžete hlasovat do půlnoci 18. února 2009. Vyhlášení výsledků bude následovat. Všem účastněným přejeme hodně štěstí a hlasujícím správnou volbu!


Redakce ŽelPage Poslat mail autorovi | 4.2.2009 (0:06)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


registrovaný uživatel Fauny  mail  
04.02.2009 (12:15)  
Letos se urodilo velké množství hezkých fotek, kolikrát ani nejde rozhodnout, která je ta nej.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko