..: E-shop na ŽelPage oslavil dva roky :..

Ilustrační obrázekPraha - Nedávno uplynuly dva roky od spuštění eshopu na stránkách ŽelPage. Vznikl krátce po vzniku sdružení v srpnu 2006 jako nezbytný distribuční kanál pro nově vydaný první nástěnný kalendář ŽelPage. V tuto chvíli si zde můžete objednat již jeho třetí vydání. Za ty dva roky prošlo eshopem 281 kalendářů, 286 CD s jízdními řády, 241 DVD nosičů, 76 knih a 64 vest a triček a pro naše sdružení se tak stal rozhodujícím zdrojem prostředků pro provoz webu.

Chtěl bych při této příležitosti poděkovat všem, kteří se na chodu eshopu podílejí, především Chikovi, který zásilky rozesílá, a Balticovi, který náš sortiment nabízí na pražských výměnných setkáních. V neposlední řadě pak i každému z vás, kdo jste nám dali svou důvěru a nakoupili.

A co máme aktuálně v nabídce?

Křest knihy Severočeská transverzálka, foto: Karlos Kromě třetího vydání úspěšného nástěnného kalendáře je to knižní novinka Zdeňka Šindlauera Severočeská transverzálka od dopravního vydavatelství Malkus. Kniha "se snaží opěvovati krásu železniční tratě Řetenice – Litoměřice – Česká Lípa – Liberec". Kniha obsahuje množství dosud nepublikovaných informací o událostech předcházejících stavbě tratě, podrobný popis zajímavostí tratě i zajímavosti vztahující se k provozu či vlastníkům dráhy. Text doprovází 127 originálních autorských ilustrací.


Railfilm 07, foto: www.railfilm.netV nabídce je i druhé vydání výherních snímků soutěže RAILFILM 2007. Vydání DVD tentokrát provázela řada komplikací spojených s exekucí na majetek studia, které ho zpracovávalo, proto vzniklo zpoždění. Přesto kvalita zpracování byla zachována.

DVD je zpracované stejně jako vloni v českém, německém a maďarském dabingu a obsahuje deset nejúspěšnějších snímků na dvou DVD. Snímky můžete spatřit i v IP televizi Bahnorama. V této době se připravuje již třetí DVD z letošní soutěže, ze které si zatím můžete prohlédnout přihlášené snímky.

Pokud snad chcete na ŽelPage nakoupit ještě na Vánoce, je nejvyšší čas. Zásilky zasíláme doporučenou zásilkou České pošty po připsání platby na náš účet, celý proces zpravidla trvá cca. 3-4 pracovní dny. Pokud to vyznačíte přímo v objednávce, bude výjimečně umožněno domluvit osobní převzetí v Praze v pondělí 22. prosince.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 10.12.2008 (12:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko