..: Spadlé stromy zastavily dopravu na několika místech :..

Ústí nad Orlicí - Silný vítr dnes odpoledne zapříčinil úplné zastavení provozu na několika traťových úsecích v okolí Ústí nad Orlicí. Spadlé stromy přerušily trolejové vedení a zablokovaly cestu desítkám vlaků, včetně spojů na prvním koridoru mezi Pardubicemi a Českou Třebovou. Odstraňování všech překážek přitom může trvat až do osmé hodiny večer. Podle ředitele Krajského centra osobní dopravy ČD v Pardubicích Michala Štěpána vichřice netrvala dlouho, nicméně v průběhu několika desítek minut stihla prakticky zastavit dopravu hned na několika místech. Dostupné informace nenaznačují žádné zraněné ani výraznější škody na vozovém parku. Před 17. hodinou se vlaky v postižených úsecích začaly opět rozjíždět; i tak ale propustnost hlavního tahu zůstává omezená a spoje nabírají zpoždění v řádu desítek minut. Pravděpodobně ze stejných příčin je v současnosti zastaven provoz i v úseku Lukavice - Mohelnice, kde uvízlo hned několik dálkových spojů.

Další podrobnosti a přesnější informace zjišťujeme.

Zdroj: iDNES


Juraj Kováč Poslat mail autorovi Ohodnotit na Flattru | 4.8.2008 (17:04)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu ČR Pardubický


  1 2 3      Zpráv na stránku:   
05.08.2008 (13:54)  
Ajemgud) Nedovedu si představit technickou realizaci tohoto návrhu a také by mě zajímalo, kdo by to zaplatil? :) Operátor by nám ty SMS zadarmo nedal...
05.08.2008 (11:56)  
Mato - jojo, tak tak, jak říkáš, ono to člověka nebaví, když napíše něco vážně aktuálního a ono se to tu objeví druhý den. :(
Sice rozumím, že admini nesedí stále u PC , ale přesto by pro takovéto případy mohli mít jakýsi systém, který by jim text zprávy poslal třeba na mobil a stejně tak by se zasláním nějakého kódu z toho mobilu dala ta zpráva schválit a automaticky by se zveřejnila. Pak by zveřejnění zprávy od napsání trvalo minuty, ne hodiny. :)
05.08.2008 (11:07)  
George_L : k jističi je to problém dodavatele, ale nikoli ČEZu, ale PRE (Pražská energetická), za jističem věcí odběratele = jako v domácnosti. Tady byl dle TV problém v tom jističi ... tedy právě na hranici.
registrovaný uživatel George_L  mail  
05.08.2008 (7:44)  
860 003: Akorát se včera nějak nemohli shodnout v tom, jestli je chyba na straně SŽDC a nebo ČEZ. Takže zase do ztracena a jede se (snad) dál.
05.08.2008 (6:59)  
Těm Běchovicím jsem ujel o 10 minut, údajně to byla porucha nějakého jističe.
registrovaný uživatel Mato 
05.08.2008 (6:24)  
Vítek: dovolím si nesouhlasit. když někdo napíše nějakou newsku, ve které jsou podrobnější informace a čeká na schválení nekolik hodin a pak z té jeho newsky někdo použije dvě věty do jiné newsky a tím zcela změní newsku puvodní (ale ctí ho ,že tam alespon napíše námět ten a ten), tak se pak nediv, že lidi remcají.
04.08.2008 (22:44)  
medd: Dovolím si zde jednu citaci od jednoho kolegy, protože do nekonečna vysvětlovat jednu a tutéž věc vážně nemá cenu:
Vážení kritici, nezaměňujte ŽP s ČTK. (Navíc HOT informace se občas objevují v DF.)
Ale pokud Vám zde něco chybí - rada je velmi jednoduchá. Pokud jste přihlášeni, stačí se přepnout do Admin rozhraní. V levém sloupci si pak vybrat Napsat aktualitu - a pustit se do psaní. A pokud jste byli navíc na místě s fotovýbavou...


Snad je pro Vás výše uvedený text jasně pochopitelný. Jen bych rád dodal, práce pro ŽelPage je volnočasová aktivita, do které se můžete zapojit stejně jako já i Vy ;) Kontaktujte redakci, či přímo mě, víte-li víc, samo se to neuvaří..
registrovaný uživatel Foxx  mail  
04.08.2008 (22:39)  
medd: Koho popravovali ? ;-)
registrovaný uživatel medd 
04.08.2008 (22:26)  
Hmm, a co odpolední zastavení popravy v Práglu? Zdá se, že ŽelPage a jejich redaktoři včetně přispěvatelů, malinko usnuli. Nebo se mýlím?
registrovaný uživatel mato H 
04.08.2008 (22:10)  
profici kazdy den neco .CD veteranu RAJ !!!
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko