..: Drážní společnost při ČVUT zve na akce :..

Ilustrační obrázekPraha - Drážní společnost při ČVUT FD je zájmovou odbornou organizací, sdružující především studenty ČVUT v Praze, fakulty dopravní. Vznikla za účelem pořádání pravidelných tematických seminářů, příležitostných přednášek externích hostů a odborných exkurzí, např. do dopravních podniků nebo k výrobcům a opravcům kolejových vozidel. Počet, rozsah, úroveň i návštěvnost jednotlivých akcí za uplynulé dva roky trvale vzrůstá. Společnost by ráda touto cestou přizvala i další zájemce, nejen z řad studentů ČVUT.

Ilustrační obrázekV úterý 15.4.2008 od 16:45 se bude v učebně F111 v budově dopravní fakulty ČVUT v ulici Na Florenci 20, poblíž stanice metra Florenc, konat přednáška Taktový jízdní řád v ČR. Ing. Vít Janoš, Ph.D., představí princip integrálního taktového grafikonu. Vysvětleny budou počátky taktové dopravy u nás, bude popsán dnešní stav a nastíněny perspektivy do budoucna. Přednáška, představující projekt dopravní fakulty Možnosti zavedení taktového grafikonu v podmínkách České republiky, volně navazuje na článek Každou hodinu vlak, který jsme před časem publikovali.

Ilustrační obrázekSpolečnost dále nabízí několik volných míst na zahraniční exkurzi Vlakotramvaj v Karlsruhe, kterou připravuje na prodloužený víkend 2.-6. května 2008. Na programu bude zejména projíždění sítě vlakotramvají a studium technických zajímavostí v terénu, ale i prohlídka vozovny a dispečinku místního IDS. O další informace si napiště organizátorovi.

Odkazy: Drážní společnost při ČVUT

Ilustrační foto: www.karlsruher-modell.de


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 14.4.2008 (10:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Pozvánky

Další z regionu ČR Praha


registrovaný uživatel Bovlk 
15.04.2008 (15:32)  
Uz to asi nestihnu, ale vitam takove pozvanky. Jen houst.
registrovaný uživatel karosa  mail  
15.04.2008 (14:30)  
Škoda, že to nebylo avízováno dříve, teď na poslední chvíli nemám šanci.
registrovaný uživatel MirekM  mail  
14.04.2008 (12:32)  
Co tak najednou? :-D

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko