..: Přehled aktuálních výluk na koridorech a ostatních tratích :..

obrazekVýluky na koridorech a tratích - Od soboty 12.6.2004 do pondělí 21.6. se koná druhá etapa výluky celého úseku Suchdol nad Odrou - Studénka z důvodu rušení zbytku stanice Hladké Životice, ze které bude neobsazená zastávka.

Během této výluky budou některé nákladní vlaky již tradičně vedeny odklonem přes Valašské Meziříčí po trati 323 Ostrava - Valašské Meziříčí. Bude to zřejmě na dlouhou dobu poslední možnost vidět odkloněné vlaky na trati 323, protože 2.koridor je mezi Valašským Meziříčím a Ostravou téměř dokončen.

Již tento pátek bude otevřena 2. traťová kolej mezi Přeloučí a Řečany a zároveň sudá skupina v Řečanech. Toto je poslední rozsáhlejší akce na 1.koridoru pro tento rok.

Na druhé větvi 2. koridoru (oficiálně 3. koridor) zmíním výluku mezi odbočkami Lupěné a Most (mezi odbočky se nacházejí mezi stanicemi Krasíkov a Zábřeh na Moravě), která bude zahájena 16.6. a potrvá až do 24.8.

Na nekoridorových tratích je situace klidnější (co se dlouhodobých výluk týče). Pokračuje elektrifikace úseku Kadaň - Karlovy Vary, pokračuje rekonstrukce stanice Bohumín, staví se podchody ve stanicích Český Těšín, Teplice v Čechách a v Olomouci hl.n.

Příští středu bude ukončena výluka úseku Čížová - Písek, takže je jedna z posledních šancí svézt se rychlíkem po trati Březnice - Blatná - Strakonice.


Karel Chýla Poslat mail autorovi | 14.6.2004 (17:46)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Stavby a projekty

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko