..: Přes opilou ženu přejel vlak, nic se jí nestalo :..

Minsk - Dvaatřicetiletá Běloruska měla obrovské štěstí. Usnula nedaleko městečka Brest v jihozápadním Bělorusku přesně mezi kolejnicemi. Přejel přes ni vlak rychlostí asi 150 km/h, ona přesto přežila a ještě k tomu bez jediného škrábnutí.

Běloruska Světlana Jurková měla právě po oslavě narozenin, když se cítila opravdu unaveně a měla potřebu natáhnout se na zem. Lehla si tedy na místo, které jí přišlo rovné a příjemné. Nevšimla si ovšem, že oním místem jsou koleje. "Bylo to velmi příjemné, ale když jsem se probudila, tak jsem zjistila, že to bylo mezi dvěma kolejnicemi. V noci nade mnou přejel rychlík a já jsem to ani neslyšela," řekla Jurková. "Doktoři mi řekli, že jsem měla vážně štěstí, že jsem usnula tak tvrdě. Kdyby mě probudil zvuk vlaku a probudila bych se, tak by mi pravděpodobně urazil hlavu," dodala šťastná Běloruska. Na místo, kde žena ležela, byla přivolaná záchranná služba. Lidé, kteří ji viděli v kolejišti se totiž domnívali, že je mrtvá.

Není bez zajímavosti, že podobný případ se jednou za čas stává i na jiných místech Evropy. Podle očitých svědků se totéž přihodilo před několika lety i na lokálce u České Kamenice v severních Čechách.

zdroj: novinky.cz


Fauny Poslat mail autorovi | 21.3.2008 (9:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu Evropa


  1 2      Zpráv na stránku:   
23.03.2008 (12:24)  
Můj dědek prožil to samé jako totálně zpitý obecní pastýř na jindřichohradecku
23.03.2008 (7:11)  
jo holt opiti maju stastie
21.03.2008 (18:30)  
"Městečko" Brest dříve Brest Litevský je zhruba srovnatelný s Ostravou co do počtu obyvatel. Je to významný železniční uzel a vlaků zde jezdí na tamní poměry dost. Jinak by každý školák měl vědět,že zde byl podepsán "Brestlitevský mír" . Smlouva o ukončení války mezi Centrálními mocnostmi a Ruskem za 1.světové války. Chtělo by to hoši než něco vydáte, to krapet prostudovat.
21.03.2008 (18:34)  


Chyba je rozhodně na mé straně. Měl jsem ten článek pořádně číst. Samozřejmě Brest i jeho význam v dějinách znám. Dokonce jsem na toto téma maturoval. Pokud v budoucnu budu přispívat na ŽP, udělám to pořádně. Jen mi to přišlo jako zajímavý článek a chtěl jsem zkusit taky přispět na ŽP. Ještě jednou se všem omlouvám.
registrovaný uživatel tenzor 
21.03.2008 (16:59)  
bvak: Na východě mají k takovým věcem jasný praktický přístup.
Za komunistů se začali ztrácet naši řidiči včetně náklaďáků nejmenovaného podniku kdesi v tureckých horách. Začalo se proslýchat, že tam řádí bandy lupičů, jeden z nich si lehne na silnici a když řidič zastaví, tak ho přepadnou, podřežou a ukradnou náklad.
Když začali V Sofii náklad přebírat bulharští řidiči, tak najednou problémy přeestaly. Když se jich ptali, jestli neměli nějaké problémy, tak řekli že ne, akorát občas v horách ležel někdo na silnici. A na dotaz co v takovém případě dělat, byla odpověď prostá: "Šlápnout na plyn. Pokud je ten člověk mrtvý, tak mu už nepomůžu a pokud ne, tak uteče."
21.03.2008 (16:44)  
Co chcete?prostě vožralej šotouš.
Ja myslim že to tak nebezpečný není toho místa mezi vozem a šterkem je celkem dost jako na gauči.A když vemu že co je ruský tak to drží byl bych bez obav.
Jojo dneska země ve kterejch ještě vládne středověk jezděj už 160.
21.03.2008 (15:11)  
Ti -rusové vydrží snad vše...:-)
registrovaný uživatel bvak 
21.03.2008 (13:50)  
No, "městečko Brest" je opravdu bohorovný přístup :) To je ještě lepší než "malá vesnička Vracov", případně totéž o Kunovicích, jak párkrát zaperlil Reflex.

Jinak taky jsem překvapen, že tam vlaky jezdí i 150 km/h, sice mají tratě jako když střelí, ale měl jsem pochybnosti o vozovém parku... A co vlastně strojvůdce, to si jí jako nevšiml, nebo prostě přesvištěl a mávl nad tím rukou? :)
registrovaný uživatel miker  mail  
21.03.2008 (13:19)  
divoký východ...
registrovaný uživatel fabie 
21.03.2008 (13:15)  
skoda mel ji znicit babu jednu
registrovaný uživatel T435 
21.03.2008 (12:45)  
No zocelený lidi, učili nás kdysi v škóle,
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko