..: Vyhlášení výsledků fotosoutěže Konec grafikonu :..

Ilustrační obrázekPraha - V rámci změny jízdního řádu v prosinci 2007 pro Vás portál ŽelPage uspořádal fotografickou soutěž na téma "Momentky z konce GVD". Hlasování probíhalo od 21.12. až do 5.1. a nyní si dovolujeme vyhlásit výsledky této čtenářské ankety.

O třetí místo se dělí se shodným počtem 70 bodů pánové Jakuza s motorovým vlakem 830.159 zachyceným pod děčínským zámkem a Vítek_V s tematickým snímkem "Pane výpravčí..." zachycujícím poslední výpravu vlaku ze stanice Praha-Radotín výpravčím. Na druhém místě se se 72 body umístil JTB se snímkem 362.119 v Podkrušnohoří. První místo pak s přehledem se 114 body obsadil Andrew33 s dalším podkrušnohorským rychlíkem vedeným lokomotivou 362.167.

Všechny snímky si můžete prohlédnout na přehledu soutěžních fotek.

Jako ceny autoři obdrží drobné předměty ŽelPage. Redakce a pořadatelé všem umístěným gratulují, všem zúčastněným děkuji za nominované snímky a hlasujícím za odevzdané známky. Zároveň bychom chtěli poděkovat všem, kteří nám zaslali svá PF 2008. Celkem se jich v tuto chvíli sešlo 143.

Podobně jako vloni již připravujeme soutěž o fotku minulého roku. Na vaši účast v nominacích a hlasování se srdečně těšíme.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 18.1.2008 (11:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko