..: Nové tričko a předvánoční eshop :..

Ilustrační obrázekPraha - V uplynulém týdnu nám přišlo slibované nové bílé tričko s krátkým modrým rukávem, vyšitým modrým logem ŽP na prsou a matně bílým nápisem www.zelpage.cz na pravém rukávu. Nabízeno bude ve velikostech L a XL.

Objednat tričko

Objednávky přijaté eshopem budeme naposledy odesílat ve čtvrtek. Po dohodě bude též v závěru příštího týdne mimořádně možné objednávky z eshopu v Praze uhradit a převzít osobně. Většina produktů je již k dispozici jen v omezeném množství a bude nabízena do vyprodání zásob.

Váš nákup v eshopu ŽelPage pomáhá získat prostředky na provoz tohoto serveru. Děkujeme.

Ilustrační snímek © Jakuza


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 17.12.2007 (6:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3 4 5 6      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Praha hl. n.  mail  
29.01.2008 (14:57)  
Jedna holka a kolik dokáže vyvolat komentářů.
registrovaný uživatel Legie 
23.12.2007 (19:14)  
Slecna je docela sympaticka...
Tricko je pekny, mlada rikala, ze by mi sluselo kdyby tam nebylo to Zelpage logo
20.12.2007 (0:35)  
Tak na motorák dobré, ale do dokonalosti schází viditelný řídicí vůz. S nátěrem jsou okolo sedmnáctého roku životnosti soupravy problémy všude, takže není co kritizovat.

Objekt se trochu kácí doprava, řídící centrum naopak doleva - spíš než o konstrukční vadu je pravděpodobnou příčinou dočasná porucha stability, daná použitím nestandardního paliva.

Design stroje s reflektory extrémně blízko osy kolejí je sice nezvyklý, v praxi ale pravděpodobně funkční. Možnost jejich okamžitého zaslepení lakovanými kryty nepostrádá sofistikovanost. V provozní praxi ale bude přinášet problémy hlavně možnost jeho asymetrického využití, tedy bleskového zakrývání pouze jednoho reflektoru, které ostatní soupravy mohou mylně považovat zá návěst "volno", zatímco půjde pouze o vrozenou poruchu či nečistotu v mechanismu.

Asymetričnost umístění větrolamů u bočních okének mají pravděpodobně na svědomí vandalové, celková vyváženost stroje ale dojem napravuje.

Podvozek nelze hodnotit, lze však usuzovat na tradiční uspořádání Bo-Bo a i přes drobná, na fotografii viditelná opotřebení ochranných krytů půjde zřejmě o stabilní soustrojí. Stroj působí dojmem, že nedávno prodělal přestavbu podvozku ze širokého na normální rozchod. Pískovač je dle aktuální normy zcela zakrytován, jeho umístění v polovině rozchodu ale vzhledem k očekávané funkci není produktivní.

Inovativní plné zakrytování nárazníků sice přispívá k optimální aerodynamice soupravy, značně ale znesnadňuje postrk.

Barevná kompozice stroje naznačuje příslušnost k parku ČD Cargo, stroj bude pravděpodobně ale zvládat jen lehčí tonáže a za den neobslouží více než 10 souprav. Robustní konstrukce ale skýtá naději na vysoký okamžitý výkon při extrémním krátkodobém zatížení, nelze ale vyloučit vyšší hlučnost u rychlých vlaků.

Spotřebu stroje nelze z fotografie identifikovat, provozní náklady ale nebudou nejvyšší. Přísun paliva je nutno udržet konstantní, za určitých okolností lze vůz přestavět i na bezúdržbovou, tedy samomaznou jednotku.

Při správné údržbě a pravidelném nasazování na vozbu rychlých vlaků lze dosáhnout optimální životnosti, časté zápůjčky k mimořádným výkonům k jiným železničním správám mohou životnost naopak významně zkrátit.
registrovaný uživatel Brumla 
19.12.2007 (12:37)  
Skutečně diskuze na úrovni.......
19.12.2007 (12:18)  
Seath: Ilustrační snímek © Jakuza (stačí se podívat o pár cm výš.
19.12.2007 (12:11)  
Ten Jakuza si to teda umel lip vosefovat - nejen ze je hezci, ale je i min voblecena! :) Jakuza rocks!
registrovaný uživatel Pjetro 
19.12.2007 (10:16)  
No tak se všem dotčeným stranám omlouvám, že jsem jednou vyjádřil svůj názor, i když myšlený s troškou nadsázky. Pokud si někdo bude chtít vybít zlost, můžu poskytnout i link na vlastní ksicht, link je kapku dlouhý, tak se mě to tady nějak nevešlo. Ale všechno je to o tom, že je to otázka vkusu. Každému se líbí jiný typ holek, každý holce se zase líbí jiný typ kluka. Když už se ale objeví někde veřejně něčí fotka, tak prostě musí, ať už s pozitivní či negativní kritikou počítat. Bohužel pravda leckdy bolí. Nikdo není dokonalý, platí to všude...tak mě sežerte, že jsem si zase otevřel hubu.
19.12.2007 (9:29)  
Ta anča to je pěkná nestyda, to se mně líbí =o)
registrovaný uživatel José 
19.12.2007 (2:13)  
heh každopádně se mrkněte na fotku, co doporučoval waszyn, tady je na ni odkaz:
http://www.jakuza.ic.cz/anca/original/6362.html
registrovaný uživatel Luxian  mail  
18.12.2007 (23:39)  
Tak pokud vím, tak jsem slečnu nekritizoval, ale naopak spíš hájil proti Erikovi, ale když chcete mermomocí vidět můj gesicht, tak prosím:
http://dandovci.wz.cz/data/fotky/36.jpg
  1 2 3 4 5 6      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko