..: ČD nabídnou služby z 1. třídy SC ve vybraných vlacích IC :..

Ilustrační obrázekPraha - České dráhy nabídnou od 9. prosince služby poskytované v 1. třídě vlaků SuperCity na dvou spojích InterCity Praha - Ostrava - Bohumín. Služby tzv. "vyšší" první třídy pojmenované SC Class budou nabízeny na vlacích IC 516/517 Leoš Janáček a IC 518/519 Manažer. Jejich dostupnost je podmíněna zakoupením jízdního dokladu SC Net Business Sever nebo síťové jízdenky In-Gold All Inclusive.

Na těchto spojích bude oddíl SC Class vždy umístěn ve velkoprostorovém plně klimatizovaném voze první třídy řady Ampz143 či Ampz od společnosti Siemens. Stejně jako u spojů SC je v ceně přepravy zahrnuto občerstvení, denní tisk a možnost využítí zvýhodněného půjčení vozu od společnosti Alimex.

Vlaky IC Leoš Janáček a IC Manažer, na kterých je zahájen pilotní provoz služby SC Class, zvládnou trasu mezi Prahou a Ostravou přibližně za 3 hodiny a 30 minut. Zastavují výhradně ve stanicích obsluhovaných vlaky SuperCity a v Bohumíně, který se tak stává dalším městem, v němž budou dostupné služby nejvyšší kategorie. České dráhy na základě tohoto pilotního provozu zváží rozšíření služby SC Class i na jiné spoje kategorie IC.

Zdroj: www.ceskedrahy.cz


JiříK. | 8.12.2007 (9:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3      Zpráv na stránku:   
08.12.2007 (10:59)  
Pozor, 56 největší... :-)
registrovaný uživatel M 
08.12.2007 (10:56)  
Takze aby clovek dostal to, co u SA dostane i ten nejposlednejsi turista, tak musi jet prvni tridou a mit superlistek. Je to pekne - co je nekde standartem, to se jinde povazuje za naprosty luxus. Kdyby CD mely sit hotelu, tak mistnost 3x3 metry s palandou a umyvadlem bude 5* hotel...
Ale pravda, SA nedava bagetku:-))
registrovaný uživatel aron 
08.12.2007 (9:48)  
No tak Bohumín je asi 78 největší město v republice,tak si takovou službu plně zaslouží.
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko