..: ŽelPage Bulletin právě vychází :..

Ilustrační obrázekMilí čtenáři,
dnes vychází první číslo Bulletinu, který vydává redakce ŽelPage. Chystáme se ho připravit 2x měsíčně ve formě souboru PDF. Naleznete v něm vždy shrnutí aktualit za posledních 14 dní, informace ŽelPage, nehody a mimořádnosti a nakonec výběr 6 nejpovedenějších fotografií vybraných zkušenými fotogaleristy.

Bulletin (pdf, 750kB) naleznete v aktualitách vlevo nahoře na každé stránce ŽelPage.

Novinkou také bude zmizení aktualit o méně závažných nehodách ze stránek ŽelPage. Ty jsou převedeny právě do nového Bulletinu. Budeme Vám tedy přinášet čtrnáctidenní shrnutí.

Pevně věříme, že si nový ŽelPage Bulletin oblíbíte. Případné návrhy zasílejte či vyjádření spokojenosti/nespokojenosti pište do diskusního fora nebo do komentářů pod zprávou.


pvo | 14.8.2007 (20:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2      Zpráv na stránku:   
editor nebo admin ŽP JRtrain  mail  
16.08.2007 (16:55)  
inkognitus
Co se Vám nezdá ? Bulletin znamená zpravodaj, přehled, zprávy, apod.
15.08.2007 (21:07)  
nechcete to tisknout a prodávat? jinak nemá cenu, aby se to objevovalo na internetu, je tam vše, co je na žp. jen je to seskládané do PDF. jo a proč Bulletin? zajímavý název, ale trochu mi to nejde dohromady s vlaky
editor nebo admin ŽP JRtrain  mail  
15.08.2007 (10:10)  
Vojtěch Hubr
máme na mysli nehody typu střety vlaků s osobami či automobily, kterých je bohužel velmi mnoho a ani ne o všech se dovíme. Děnně jsou v průměru dvě až tři srážky tohoto charakteru. Vliv na dopravu tu samozřejmě je, ale obvykle se zprávu dovíme (pokud se ji vůbec dovíme) později, kdy již doprava funguje normálně. Samozřejmě tato změna se netýká velkých nehod a mimořádností, které naštěstí na denním pořádku nejsou.
15.08.2007 (1:19)  
Pekné, zaujímavý počin, ale prečo nie? Vždy keď som pár dní mimo internetu, musím potom dobiehať zameškané novinky (našťastie je to s RSS celkom pohodlné, ale aj tak)

Z technického hľadiska:
- predpokladám, že sa to exportuje priamo z databázy webu. Nie všetky položky ale majú rovnako veľké nadpisy.
- Zároveň by som pre nadpisy (tu element H2, H3) zvolil text-align: left, keďže takto sa to dosť naťahuje do šírky
- šlo by prosím zmeniť písmo z prastarého Times New Roman na niečo novšie? Napr. Cambria z Windows Vista/Office 2007. Možno je to len subjektívna vec, ale TNR ani po vyhladení cez ClearType/CoolType nie je úplne LCD-friendly.
Ak ešte k niečomu dojdem, doplním.

Inak realizačnému tímu patrí vďaka a uznanie za neustálu snahu o zlepšovanie už tak skvelého serveru!
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
15.08.2007 (1:17)  
Dobrý a užitečný počin. Aktualit je už totiž tolik, že začíná být problém je všechny vstřebávat. Ideální pro někoho, kdo sem nechodí každý den. Dovedu si představit takový bulletin nacházet v mailu, k tomu by se ale hodila trochu datově odlehčená verze. Mj. by to částečně vyřešilo i kapacitní problémy serveru. A dobré je to jistě i pro případnou papírovou prezentaci... Líbila by se mi nápaditější grafická úprava, více barev, různé fonty, atd. Jistě by nebylo od věci graficky odlišit vlastní publicistiku od přetištěných TZ, ev. aspoň nějaké zcela základní dělení do rubrik. Prostor by měly dostat i výtahy z diskuzí čtenářů, informace v diskuzích jsou mnohdy daleko zajímavější než samotný článek. Místo by podle mě mohl dostat i kalendář akcí na dotyčné období.
registrovaný uživatel DenSha  mail  
15.08.2007 (0:25)  
Nevím, jaké nehody máte přesně na mysli, ale o nehodách, které ovlivňují dopravu, je dobré vědět včas, ne si o nich přečíst až v bulletinu. Co se týče nehod, jsem spíše pro zavedení speciální kategorie mimo hlavní newsky. Mimochodem, určitě by se mohly touto cestou newsky rozdělit i na více dalších kategorií.
dopisovatel nebo člen ŽP mRKEF  mail  
14.08.2007 (21:41)  
tak 5 nebo 6 fotek? V PDF jich je 5 ale píšete 6.
Jinak teda spíše souhlas s názorem níže. Kdo z těch co si žp čtou to bude prohlížet???
registrovaný uživatel Woyta  mail  
14.08.2007 (21:16)  
dobrý napád
registrovaný uživatel qwix 
14.08.2007 (21:14)  
nechapem vyznam... je to vlastne len suhrn aktualit, ktore tak ci tak boli na internete. pokial to potrebujete napr. na prezentaciu Zelpage-u mimo internetu, ok. ale inak mi to prijde dost samoucelne.
14.08.2007 (20:42)  
Rozhodně v tomto projektu pokračujte. U delších článků by se ale hodilo zkrácení s odkazem na ŽelPage
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko