..: Výpadek serveru ŽelPage :..

Ilustrační obrázekŽelPage - Dnes krátce po půlnoci došlo k technické závadě na routeru (zařízení propojující náš server s internetem). Z tohoto důvodu byly do dnešní 2. hodiny odpolední domény zelpage.cz i zelpage.net včetně všech jejich poddomén nedostupné. Za tuto nepříjemnost se omlouváme.

V současné době stále probíhá převod jednotlivých částí ŽelPage ze starého serveru na nový. Proto pokud narazíte na část webu, která nefunguje nebo se chová zvláštně, dejte o tom prosím vědět Hroudovi, mně, nebo napište do diskuzního fóra. Velmi nám tím pomůžete.


Nick Poslat mail autorovi | 29.7.2007 (15:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel Eeeeeeda  mail  
29.07.2007 (20:58)  
wyhibka: je mi to velice líto, ale pokud použijete R706 Hradišťan, bude se muset Vaše ctěné pozadí spokojit s Béčkovou koženkou. Popřípadě si někde obstarejte dítě do 10 let a můžete jet na plyši v děcáku.

Řazení : 363 / A / BDmeer / B / B / B / B
29.07.2007 (20:41)  
To Chary: Nechci býti otravný či snad přidrzle vlezlý, však odpovědi nedostalo se mi!! Ty jako člen týmu snad máš nějakou představu kdy by to tak mohlo opět fungovat??
A propos, nevíte někdo jak je řazen R 706 Hradišťan?? Doufám, že veze alespoň Beer a ne jen koženkový Béčka
registrovaný uživatel milos  mail  
29.07.2007 (19:47)  
chary: kdybys vedel, jak drsne az komicky se obcas v nejkritictejsi dobe s vypjetim vsech sil drzi v provozu treba server onlajny.cz, to je taky zahul, chlapci si obcas uzijou... a tam pak neni jen par skalnich patriotu, co si ze srandy rejpnou... :- ))
no nic, jdu na pivko...
registrovaný uživatel Zel.am  mail  
29.07.2007 (19:43)  
Já jsem Pekaře pochopil hned, tak už mu doboha udělte milost.....On to opravdu myslel ironicky, tak se hned nečertěte. Zel.am
29.07.2007 (19:11)  
Pánové, nezlobte se na mě, ale server zelpage.cz jsem bral jako web pro fanoušky železnice, kde se dá o nečem zajímavém dozvědět, něco důležité zjistit a něčím hezkým pokochat.
V poslední dobé se mi však zdá, že se tu setkávám se stále větší arogancí, nenávistí a kdovíčím ještě. Zdá se mi, že spousta lidí si tu veřejne řeší své mindráky a vytahuje se za oponou internetové anonymity. Navzájem se pomlouváte a shazujete. Možná by se někteří nas sebou mohli hluboce zamyslet. O co víc mě mrzí, že se tímto nakazili už i někteří redaktoři, lidi, kterých si normálně dost vážím.
registrovaný uživatel pekař 
29.07.2007 (18:42)  
Já tím vtipem chtěl vyjádřit,že se jedná o marginalitu..prkotinu...to je vše,howg...
29.07.2007 (18:28)  
michawel: I kdyby web nešel den, nic by se nestalo... Na cestě už mnozí pospíchali a pak... už bylo všechno jedno... Takže v klidu. Asi pár lidí má na tenhle web už závislost a bez něj mají absťák... - proto ty řeči...
editor nebo admin ŽP Chary  mail  
29.07.2007 (17:57)  
Hm, pekař, tak ještě jednou:

Ať už se to neopakuje...

Jetyvole to je ale vlvec, my tu děláme co můžem, nakonec selže technika a nějakej takovejle jedinec sem příde a bude patronizovat, jako kdyby mu to tady patřilo, no nezabil bys ho?

Zajímavé, že stejně "vtipně" (*pozor, myšleno ironicky*) to vidí víc lidí, kdyby tu byl jeden kolega, tak hned začně házet nějaký ovejuny :-D
29.07.2007 (17:54)  
Snaha je, aby se nic podobného už neopakovalo, bohužel selhalo to, co normálně neselhává. Bohužel v době, kdy došlo k přesunu nebyl k dispozici adekvátně výkonný router, tak se tam prostě dalo to, co bylo zrovna k dispozici a bohužel to zheblo po pár hodinách provozu. Smůla. Nicméně by to mělo být už teď tak zajištěné, že by se nic stát už nemělo. Omlouvám se, že to trvalo tak dlouho, ale bohužel jsem zrovna byl na povinné cestě kamsi k Trutnovu a ač moje vozidlo občas jelo nad hranici předpisů, nebylo technicky možné dostat se do Prahy dřív než ve dvě odpoledne a navíc sem musel nějaký router ještě sehnat. Snad mě někde pimprlata nevyfotili, bez bodů by to bylo ještě horší.
Jak se říká, když se něco má posr..... tak se to po....
registrovaný uživatel pekař 
29.07.2007 (17:48)  
chary:ftipeček:))
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko