..: Dva mrtví zastavili trať u Přerova :..

Prosenice - Nehoda zastavila provoz na železniční trati z Ostravy do Přerova. U Prosenic rychlík srazil dva lidi, kteří šli po kolejích. Oba na místě zemřeli.

K tragédii došlo v 8:31 hod. Strojvedoucí rychlíku uviděl v kolejích dva lidi, ale už nestačil zastavit. Zda šlo o sebevrahy, nebo náhodné chodce, kteří si nevšimli blížícího se vlaku, zatím vyšetřovatelé nevědí. Nehoda se stala na takzvané Ferdinandce, jedné z nejstarších tratí u nás. Doprava byla v 10:51 hod. obnovena v plném rozsahu.

zdroj: IDnes


peca | 2.3.2007 (10:52)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu ČR Olomoucký


  1 2 3      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel tenzor 
06.03.2007 (20:45)  
To mi připomíná ty dva Darwinisty, sejmuté rychlíkem zezadu, kteří šli po kolejích a měli sluchátka, vlaky přece jezdí vždy vpravo a oni šli po levé, tak se jim nic nemůže stát, že? Jak poznamenal jeden smyslem pro černý humor obdařený kolega, s vlakem se měli možnost seznámit jedině hmatem a to asi na pár setin sekundy v okamžiku nárazu..
03.03.2007 (23:12)  
Jo jo sejmula je 732 a tela odhodila do vedlejsi koleje po ktere jela 625 takze i ta tam docela se zadrhla
03.03.2007 (22:58)  
Jo zapoměl bych, myslel sem především situace kdy hodně mladých přijede v Pátek ze škol apod a hurá chlastat, pokud to neleží na Dlážce tak střih přes koleje směr Kaufland, Kormorán atd.
03.03.2007 (22:21)  
Jdete-li z Předmostí do Kauflandu, je mnohem rychlejší brat to přes koleje, ušetříte tím víc jak pět minut. Navíc myší díra je dosti z ruky a když zaprší, nedá se tama jít bez zašpinění.
registrovaný uživatel mira 
03.03.2007 (10:27)  
Já jsem taky z Přerova, ale nechápu co jsi myslel tím, že se lidem přes podjezd chodit nechce. To je jako lepší vyšplhat se na násep a pak z něj zase dolů a ještě k tomu riskovat, že někoho přejede vlak? A zas tak odříznuté to není, hodně lidí jezdí třeba na kole myší dírou k Emosu.
02.03.2007 (22:07)  
Tak ty prosenice mě zmátly, ale:
Byli to bezdomovci, stalo se to pár desítek metrů od mojeho domu, ale pro nemoc nevycházím ven. U podjezdu měli stan v místě našeho dřívějšího bunkru z dětství, zloději to nebyli, vše sváželi tam dolů a až měli plno chodili přes podjezd naproti do surovin.
Smutné je, že už dříve tam zemřeli lidé a místo je oblíbené i pro sebevrahy.
Myslel jsem si, že nechat se přejet je hloupost, ale už párkrát tam na nás vlak vybafl a docela jsem se divil jak rychle tam vlastně jezdí. S vlastní zkušenosti jen mohu říct, že lidé tam budou umírat i v budoucnu, jelikož Předmostí je tratí perfektně odříznuto od zbytku města a chodit přes podjezd se mnoha lidem nechce...
02.03.2007 (21:21)  
Jít se sluchátky a odpojit tak dobrovolně jeden z nejdůležitějších smyslů může být problém kdekoliv. Vím, že se saniťáci děsí toho, že srazí neslyšícího chodce na přechodu, protože vstoupí o vozovky, když naskočí zelená. Opravdu neslyšící (a snad i většina soudných lidí) se vždycky rozhlédne, nejen kvůli sanitce.
dopisovatel nebo člen ŽP Hawkey  mail  
02.03.2007 (17:58)  
PSB!
registrovaný uživatel kasku  mail  
02.03.2007 (16:23)  
Možná to byli sběrači kovů,ale možná i zloději!?To se dnes už nedozvíme.Je také možné,že jim pozůstalí postaví u tratě pomníček a pak budou tvrdit,že jim je zabil vlak!O tom,že neznali předpis Op16 a proto neměli na trati co dělat,se nikde nedočtem.A takových je jistě víc.Viz foto Esa u tunelu č.1.
registrovaný uživatel mira 
02.03.2007 (15:21)  
Tak ty dva jsem přímo viděl když jsem jel osobákem do Hranic, bylo to u podjezdu do Předmostí. Byl to teda hnus. Rychlík stál až u sila.
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko