..: Je libo k jízdence stírací los? Máte ho mít...! :..

Logo ČD Praha - Na základě podepsání smlouvy mezi ČD a společností GAMESTAR započne již v průběhu února distribuce stíracích losů do všech železničních stanic, výdejen jízdenek a ČD center vybavených zařízením UNIPOK. Akce "Vyhraj a jeď" se tak stane novým marketingovým lákadlem Českých drah.

Stírací losy za jednotnou cenu 10 Kč si můžete zakoupit spolu s jízdním dokladem a čekání na vlak si můžete zpříjemnit stíráním výherních okének. Na jeden los je možné vyhrát až 1 milion korun, avšak v pokladnách vám vyplatí výhry maximálně do 500 Kč, a to jen za předpokladu, že bude mít pokladník dostatečnou hotovost. V opačném případě si výhru vyzvednete buď v jiné stanici vybavené zařízením UNIPOK nebo přímo u provozovatele loterie. Jeho adresa je uvedena na zadní straně losu.

Prodej losů je osvobozen od DPH bez nároku na odpočet, proto nelze na jeho nákup požadovat vystavení zjednodušeného daňového dokladu. Zakoupením tohoto losu přispějete na projekt "Vítr do plachet" Nadačního fondu Deany a Juraje Jakubiskových Plaváček.


Martin Hanzal | 21.2.2007 (7:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu Česká republika (celá)


  1 2 3      Zpráv na stránku:   
registrovaný uživatel FFMartin  mail  
21.02.2007 (13:23)  
Nemuzu se zbavit dojmu, ze nekteri lide zde jen cekaji, aby mohli za kazdou cenu kritizovat cokoli ze strany CD. Jiste, se spoustou kroku take nesouhlasim, nicmene soudny clovek musi uznat, ze za poslednich cca 15 let doslo k podstatnemu zlepseni v mnoha oblastech ze strany CD. K loterii: doporucuji se nejdrive zamyslet, co je spatneho na tom, ze se na mistech, kde projdou denne tisice lidi, nabizi produkty loterie, jejiz vytezek jde na pomoc detem z detskych domovu???? CD z tohoto projektu nebudou mit zadny zisk.... Maximalne se v tiskove zprave muze Ondruj pochlubit, jak pomahaji charite...
21.02.2007 (13:22)  
Happy: Tak nelamentujte a dotyčného požádejte, ať si zajde do ČD centra, případně si tam lístek zajděte koupit sám.
registrovaný uživatel happy 
21.02.2007 (12:32)  
Hmmm bezva,tak já v plzni budu 10 minut čumět před pokladnou,než si někdo setře losík!!Super!!!Už teď rostu,když si z pokladny dělá někdo informace,či jen chce udělat nějakou kartičku.Od tot má být čd centrum a nic jiného.Nebo tedy větší počet pokladních........
21.02.2007 (12:14)  
Ja myslim, ze by se měly pokladní využívat k co největšímu množství doplňkových služeb, když už tam sedí. Podobně se snaží využít sítě svých poboček Česká pošta. Druhou možností je všechny (alespoň v menších stanicích) pokladní (kteří mnohdy prodají jen pár kusů jízdenek za hodinu a v horšímn případě za směnu) propustit a nahradit je prodejem lístků ve vlaku či automaty.
registrovaný uživatel Frava  mail  
21.02.2007 (11:59)  
To by mě zajímalo jestli do toho dráha časem zapojí škrabku, třeba ten kdo má In kartu, tak by mohl dostat dva losy.
registrovaný uživatel waszyn 
21.02.2007 (11:10)  
ted uz k dokonalosti jenom chybi vzit na mista pokladnich nejake lepe (ale spise poddajne) devy a mimo spicku poskytovat v prostoru pokladny eroticke sluzby :)
21.02.2007 (11:00)  
Co ČD dělá špatně dělá
registrovaný uživatel happy 
21.02.2007 (10:55)  
??? reklamu dráze snad dělají čisté vozy a dobré služby v nich.Dále dodržování jízdních řádů a přípoje a ochota zaměstnanců................prostě čd dělá všechno,jen ne to co má
21.02.2007 (9:00)  
hmm, takže dosud se v kolejích u nástupiště válely tuny vajglů, odteď přibydou ještě nevýherní losy...
registrovaný uživatel xAnri05  mail  
21.02.2007 (8:22)  
Mno, uz tahle je na draze loterie, jaky clovek vyhraje zpozdeni...
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko