..: Řidička přehlédla vlak :..

Ilustrační obrázekBohumilice – O velkém štěstí může mluvit pětatřicetiletá řidička, která v pondělí přehlédla na přejezdu u Bohumilic na Prachaticku vlak a ze srážky vyvázla pouze s lehkým zraněním. „Řidička se před jednokolejným železničním přejezdem nepřesvědčila, zda jej může bezpečně přejet, a pravou přední částí fabie narazila do levé přední částí osobního vlaku. Automobil byl odražen mimo trať,“ konstatovala prachatická policejní mluvčí Radka Sovová. Dodala, že škoda představuje 160.000 korun.

Praha - Záchranáři včera vyjížděli na pražské Hlavní nádraží k dvaatřicetileté ženě, kterou pokousal pes. Incident se odehrál 2 hodiny po půlnoci. Pacientka skončila s tržnými ranami na chirurgii Všeobecné fakultní nemocnice, sdělila mluvčí pražské záchranné služby Simona Cigánková. Podobný případ se v hale pražského Hlavního nádraží odehrál již loni v listopadu, kdy tam pes napadl osmapadesátiletou ženu. S tržnou ranou v lýtku ji zdravotníci převezli na chirurgii.

zdroj: Právo


Adys Poslat mail autorovi | 31.1.2007 (23:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu ČR Jihočeský ČR Praha


01.02.2007 (20:34)  
Ve dvě hodiny po půlnoci je pražské hlavní nádraží pro veřejnost uzavřeno … takže tam žádní cestující aní bezdomovci nejsou …
registrovaný uživatel M 
01.02.2007 (12:13)  
160K skoda na Fabii a baba ma lehke zraneni? Tak to bych chtel videt:-)
registrovaný uživatel miky3 
01.02.2007 (10:50)  
otazka zni jestli to byl cestujci nebo bezomovec
01.02.2007 (7:50)  
Policie počítá s tím, že všichni alušní cestující jezdí pendolinem z Holešovic.... a pes řeš problémy za ně... ostatně proč vlastně vůbec jezdí někdo vlakem ve 2 hodiny v noci :)))
před 3 lety kamošce někdo při telefonování z budky někdo "štípl" kabelku. Šli jsme to nahlasit na policii a chvílemi to při sepisování protokolu vypadalo, že na ní podají zrestní oznámení za nedbalost při správě vlastního majetku, přinejmenším aspoň pokutu...
registrovaný uživatel alfín  mail  
31.01.2007 (23:21)  
Praha hl.n.: Jak se nepletu tak ten pes je bezdomáčů a jsou s ním problémy neustále, policie slepě přihlíží a nic neřeší. Jen je upozorní ať si toho psa odvedou. Byl jsem toho dvakrát svědkem když vystartoval na ,,občany pochybného původu,,. Je to vlčák a je dost agresivní, ale spíše zmatenej pro značný pohyb lidí, kdo na hl.n. není? Kultura cestování nade vše!!! Každý nech si udělá úsudek sám.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko