..: Výluky na webu Českých drah v novém :..

Ilustrační obrázekPraha - Každý z nás už asi zažil nepříjemný přestup do náhradní soupravy nebo autobusu. Byť jsou výluky na železniční síti většinou plánované, na rozdíl od informací o silničních uzavírkách a kongescích se jim málokdy dostane pozornosti medií a stejně jako ony se většinou k těm, kterých se týkají, dostanou až v okamžiku, kdy se jich bezprostředně týkají.

České dráhy připravily novou vizualizaci přehledu výluk a především jejich dopadu na cestujícího v podobě odřeknutých vlaků, očekávaných zpoždění a omezených nebo nedostupných služeb. Ten původní týdenní přehled zveřejňovaný podle čísel tratí totiž k efektivnějšímu plánování svých cest mohl použít jen málokdo.

Jak nám sdělil pan Roman Menc, admin webu Českých drah, nechal se při tvorbě nového zobrazení výluk inspirovat i upravovaným přehledem, který přináší ŽelPage.

A co je vlastně v aplikaci nové?

  • Výluky budou průběžně aktualizovány
  • Možnost třídit a filtrovat podle kraje, čísla trati
  • Podrobnější informace o jednotlivých výlukách (informace o náhradní dopravě, omezení služeb, umístění zastávek náhradní dopravy)

Odkaz: Aplikace Výluky tratí

zdroj: Tisková zpráva ČD


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 7.1.2007 (18:02)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Nehody a mimořádnosti

Další z regionu Česká republika (celá)


08.01.2007 (14:31)  
Také jsem si toho obrázku hned všiml. Je to elektrický vůz řady EN81, podvozky Bo´2´, výkon 560 kW (EDB 300 kW), rychlost 120 km/h, 60 míst k sezení. Podle mě je to pro střední Evropu velmi moderní vozidlo a v seznamu vozidel konstrukční řady regionálních jednotek, kterou chce Škoda pro ČD vyrábět, rovněž obdobný elektrický vůz figuruje.
08.01.2007 (4:46)  
Internet Explorer bohužel nezobrazí title obrázku, který prozrazuje: "Kraków Mydlniky - Přestup z náhradní soupravy (elektrické) na autobus pokračující podél vlečky (neelektrifikované) na letiště". Jak mi bylo vysvětleno, šlo o výpadek jedné ze dvou nových dieselových souprav zajišťujících dopravu na letiště, a tak byl na elektrifikované části trati nasazen tento prototyp...
registrovaný uživatel Space 
08.01.2007 (1:44)  
Možná to bude překvapení, ale to je Polsko ;)
08.01.2007 (1:39)  
A ten hezkej obrázek je odkud? učritě ne z Česka, ale asi z německa ... takhle u nás náhradní doprava neprobíhá !!! :o))))))))

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko