..: Osobní vlak na nádraží amputoval invalidovi nohu :..
Ilustrační fotoJosefův Důl - Kvůli nešťastné nehodě na železničním přejezdu v Josefově Dole přišel ve čtvrtek večer šedesátiletý invalida o jedinou zdravou nohu. „Muž přišel při nehodě o dolní končetinu. Ve velmi vážném stavu jej naši záchranáři transportovali na ARO jablonecké nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranky Kristýna Fejfarová. K nehodě došlo ve čtvrtek večer v 19:40 na přejezdu s výstražným křížem v Josefově Dole. Po trati jel osobní vlak z Josefova Dolu do Smržovky. „Strojvedoucí vlaku zahlédl, jak něco leží na kolejích. Začal okamžitě brzdit, ale bohužel nedokázal již neštěstí zabránit,“ informovala mluvčí jablonecké policie Ludmila Knopová. „Invalida, který měl již místo pravé nohy protézu, přišel o zdravou levou nohu. Tu mu vlak amputoval,“ zmínila policistka s tím, že zraněného policie ještě nemohla vyslechnout. „Nedovolil nám to jeho zdravotní stav.“ Cestující osobního vlaku vyvázli bez zranění. To potvrdil mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar. „Provoz na trati mezi Josefovým Dolem a Smržovkou se ve čtvrtek večer zastavil až do půl jedenácté večer,“ dodal Neusar.

zdroj: Mladá fronta DNES


Adys Poslat mail autorovi | 9.12.2006 (18:00)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky

Další z regionu ČR Liberecký


10.12.2006 (13:21)  
No, vzpomínáte si nedávno na toho mladíka v Č.Budějovicích, který se už dvakrát nechal přejet vlakem, vloni to odnesla ruka, letos noha, příští rok třeba hlava.
registrovaný uživatel Ninja  mail  
10.12.2006 (12:36)  
snad ho tam nikdo nenastrčil, dneska už bych se fakt nedivil ničemu :(
editor nebo admin ŽP NIcKON  mail  
10.12.2006 (1:19)  
Kdyby to nebyla skutečnost, tak to zní jako hodně černá komedie. Tipl bych si na alkohol, podobně přišel o nohu i Lou Fanánek Hagen.
registrovaný uživatel Qaws 
09.12.2006 (23:41)  
Chudák malej.. Ale nějak jsem se nedozvěděl, co na tom přejezdu dělal.. To jako zrovna upadl, když kolem projížěl vlak? A proč s tou zdravou nohou neuhl? Zdá se mi, že je tu až moc otazníků...

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko